Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

De roze vlinderoutfit van Dua Lipa komt rechtstreeks uit het jaar 2000

Dua Lipa is zonder twijfel een van de grootste fans van de Y2K fashion revival. Van haltertops, low rise jeans en geplooide rokken tot retro kledingstukken, Dua heeft inmiddels bewezen dat ze trends uit het verleden weer cool kan maken in 2021. Niet alleen haar outfits komen rechtstreeks uit de 00’s, ook haar beautylooks met hoge staartjes en graphic eyeliner komen uit het verleden.

Nu zien we Dua Lipa in een vlinderoutfit die rechtstreeks uit 2000 komt.

Dua Lipa in trends uit 00’s

Haar meest recente outfit is misschien wel het meest noughties tot nu toe. Dit weekend zagen we Dua in Londen met een babyroze set die ons Paris Hilton-vibes uit 2002 gaf. Tijdens het bijwonen van ‘An Audience with Adele’ in The London Palladium koos Dua voor een mini-bralette, compleet uitgesneden rondom de hals, in combinatie met een zwierige knielange rok met een dijhoge split. En dan ging ze nog even terug naar de 90’s, doordat haar outfit compleet bedekt was met glittervlinders.

Ricky Vigil M/GC Images

De zangeres maakte de look af met een dunne sjaal in dezelfde tint, een kleine tas en een paar strappy sandals versiert met, je raadt het al, vlinders. Om haar beauty look ook met haar outfit te laten matchen, koos Dua Lipa voor fuschiaroze oogschaduw en een zachte kleur lip.

Ricky Vigil M/GC Images

Terug naar 2002, toen dit soort sets vooral werden gedragen door de grote Paris Hilton. Zij droeg in 2002 een vergelijkbare outfit tijdens de MTV Video Music Awards:

Jeff Kravitz/FilmMagic

Het is geen geheim dat Dua Lipa en ook schoonzus Bella Hadid compleet verknocht zijn aan trends uit de 00’s. En ook vlinderpatronen worden vaker teruggezien in de garderobe van Dua Lipa. Zo droeg ze laatst een denim-top in de vorm van een vlinder en combineerde ze die met een jeans waar ze een vlinderriem bij droeg. Het moge duidelijk zijn dat we nog veel van deze trend gaan zien, als het aan Dua Lipa ligt…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.