Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Lady Gaga verschijnt in een geweldige jurk tijdens de première van House of Gucci

Voor het geval dat je nog meer bewijs nodig hebt dat we gewoon in de wereld van Lady Gaga leven, daar komt de zangeres nu mee. Afgelopen maanden zagen we haar al meerdere keren in geweldige looks in New York City, vervolgens konden we van haar genieten in de trailer van House of Gucci (die op 25 november uitkomt) en nu verschijnt ze op de première van diezelfde film in de meest GEWELDIGE jurk ooit.

Een hele dosis Gaga-glam.

Lady Gaga tijdens première House of Gucci

Gisteravond verscheen Lady Gaga tijdens de UK-première van haar nieuwe film House of Gucci in de meest fenomenale, doorschijnende paarse jurk ooit. En je raadt het al, het is een jurk van modehuis Gucci. De jurk heeft een felpaarse kleur met geplooide mouwen en een aangesnoerde taille. Natuurlijk gaf Lady Gaga haar eigen draai aan de elegante look, door de jurk te combineren met een sierlijke panty, die doet denken aan visnetten, en een paar stevige zwarte laarzen.

De full-glam stijl van Lady Gaga geeft ons outfitinspiratie voor de laatste zomerdagen

Qua beauty look gaat Lady Gaga voor een glanzende oogschaduw in dezelfde levendige paarse tint en laat ze haar haar loshangen, zodat het contrasteert met haar jurk. Hoewel de UK-première gisteren al plaatsvond, moeten we nog tot 25 november wachten op de lancering van House of Gucci. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Patrizia, de voormalige echtgenote van Gucci-oprichter Maurizio Gucci. Patrizia werd in 1995 veroordeeld voor het inhuren van een huurmoordenaar om haar man in Milaan te vermoorden. In de film volgen we de misdaad in de familie en de bijbehorende val van het House of Gucci.

Karwai Tang/WireImage
Samir Hussein/WireImage

Inmiddels gaan fans al los op Twitter over het geweldige optreden van Lady Gaga in de film. De zangeres won in 2021 de Academy Award voor beste actrice dankzij haar optreden in A Star Is Born en het is dus niet zo gek dat fans voor House of Gucci ook hoge verwachtingen hebben. Fans zeggen zelfs dat de uitvoering van Lady Gaga als Patrizia Oscar-waardig is. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.