Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

De meest futuristische koptelefoon is nu ook te koop in Nederland

Er bestaan dan (nog) geen vliegende auto’s, soms hebben we toch écht wel het gevoel dat we in de ‘toekomst’ leven. Twintig jaar geleden had je je sommige dingen écht niet kunnen voorstellen. ChatGPT bijvoorbeeld, een draadloze stofzuiger, videobellen, overal te pas en te onpas kunnen internetten.. noem het maar op. Maar een koptelefoon die ook de lucht die je inademt zuivert? Ja, het bestaat echt.

De meest futuristische koptelefoon is nu ook te koop in Nederland

Het was al een tijdje te koop in Amerika, maar nu is Nederland ook aan de beurt. De Dyson Zone is vanaf vandaag te krijgen via de website van Dyson maar ook te koop in de Dyson Demo Store in Amsterdam en de Dyson Demo Zones in Utrecht en Leidschendam. De koptelefoon schijnt uitstekend geluid te hebben, gaat héél lang mee én heeft een afneembaar vizier, wat de lucht reinigt. Daar was, tijdens de release, nog het meest om te doen. Want je ziet er zó echt uit alsof je uit te toekomst gestuurd bent.

Maar toen er heftige bosbranden waren in Canada en de lucht in Noord-Amerika zo slecht was, hadden enkele New Yorkers als al profijt van het vizier. En wie weet wordt dat steeds erger, de luchtkwaliteit verslechterd natuurlijk dagelijks.

@kate_kozuch

Who’s laughing now? #dysonzone #dysonzoneheadphone #wearableairpurifier #nyc #airquality #wildfire #nycairquality #airpurifier #techtok

♬ Creepy Scary Sound – Novia Nisa

Je hebt de Zone én de Zone Absolute+. Voor de eerste leg je € 699,- neer en voor de tweede €749,-.

Alles wat je wil weten over seizoen 3 van Bridgerton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.