Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Echte Gooische Moeders krijgt een vierde seizoen: wanneer kijk je het?

Leuk nieuws: er komt een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders! Het is de hoogste tijd voor een nieuw seizoen vol glamour, humor en oprechte momenten met de vijf moms uit het Gooi en gelukkig vindt Videoland dat ook.

Wanneer zie je het nieuwe seizoen? Keep on reading girls.

Seizoen 4 van Echte Gooische Moeders

Dit vierde seizoen staat bol van de avonturen – dus verwacht een hoop sensatie en gekakel. Leslie heeft haar vliegangst overwonnen en weer de lucht in gaat! Ondertussen is Bo druk bezig met het voorbereiden van haar Griekse droombruiloft, waar alle moeders naar uit kijken. Opnieuw nemen Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline ons mee in hun wereld, waarin glitter en glamour hand in hand gaan met de herkenbare uitdagingen van het moederschap. Bereid je voor op lachen, huilen en vooral veel Gooische gezelligheid – zoals alleen deze moeders dat kunnen.

Wanneer kijk je het?

Het vierde seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ is vanaf 6 mei wekelijks te streamen bij Videoland. Dat betekent: elke week een aflevering, dus je moet wel wachten als je de aflevering gekeken hebt. Jammer voor de binge-sessie, wel lekker dat je niet alles in één keer kan uitkijken. De eerdere seizoenen en specials stream je al op hetzelfde platform, mocht je alvast in de stemming willen komen.

Meisjes worden moeders

De dames uit het Gooi gaan al heel lang mee op tv. Zo kwamen ze in 2008 al op beeld als de Echte Gooische Meisjes. De serie liep tot 2010 en was een echte hit – zó populair dat de dames nu nog steeds graag gezien worden. Waar het vroeger echt ging om het leven in het Gooi (denk hockey, feestjes) gaat het nu meer om het fancy moederbestaan in een van de rijkste gemeentes van ons land. Heel leuk om naar te kijken, wij hebben er zin in.

Dit kost het om aankomend weekend naar Coachella te gaan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.