Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De beste luchtdrukvibrators om jou elke keer een orgasme te bezorgen

We verdienen allemaal plezier in de slaapkamer maar helaas is het zo dat het voor vrouwen (nog steeds) lastiger is om klaar te komen dan voor mannen. Maar gelukkig zijn er heel veel tools, vooral de luchtdrukvibrators, die daar bij kunnen helpen en daar maken we dan ook dankbaar gebruik van.

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken? Wij zetten de beste luchtdruk vibrators op een rij.

De beste luchtdruk vibrators

Wij als vrouwen kunnen wel wat hulp gebruiken om het plezier in de slaapkamer te vergroten. Met een partner natuurlijk, maar ook zelf. Dit omdat het over het algemeen voor vrouwen niet het makkelijkste ever is om klaar te komen, hoe graag we dit ook wel zouden willen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken zetten we onze favorieten op een rijtje.

EasyToys x Satisfyer Pro 2 – Roze

De welbekende Satisfyer blijt een favoriet: doet het werk goed en maakt ook weinig geluid. Je hebt de Satisfyer nu ook in een uitvoering in samenwerking met EasyToys – dan is ‘ie nog roze ook. En nu ook in sale! Voor 40 euries is ‘ie van jou.

Satisfyer x EasyToys

FemmeGasm Tapp 2 – Roze

Ook de FemmeGasm is momenteel te koop met flinke korting (yay!) en ziet er ook nog eens schattig uit. Zo zie je maar dat seksspeeltjes er ook heel toegankelijk uit kunnen zien en dat je daar niet bang voor hoeft te zijn.

femmegasm
FemmeGasm

Satisfyer Cutie Heart – Roze

Wil je een toy die helemaal niet lijkt op wat het is? Ga dan voor dit hartje van Satisfyer. Heel schattig én niet schattig tegelijk.

Satisfyer
Satisfyer

De orgasmekloof dichten

Uit onderzoek van EasyToys blijkt dat minder dan 30% van de vrouwen een hoogtepunt bereikt tijdens seksuele activiteiten met mensen van het andere geslacht, terwijl meer dan 90% van de mannen dat wel bereikt. Ondanks dat dit een gigantische kloof is, kan deze overbrugd worden met de juiste kennis. Naast een enorme hoeveelheid aan speeltjes, heeft het merk nu ook een videoserie opgezet waarin de juiste tools aangereikt worden zodat je zelf én ook met je partner tot een hoogtepunt kan komen. Oefening baart kunst!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.