Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Hulu deelt eerste beelden nieuwe Kardashian-realityshow ‘’The Kardashians’’

Toen aan het eind van 2020 bekend werd gemaakt dat er een einde ging komen aan Keeping Up With The Kardashians waren wij allemaal een beetje teleurgesteld.  Toch duurde het -hoe kon het ook anders- niet lang voor de Kardashian-Jenners heimwee kregen naar de camera’s. Onze gebeden werden verhoord door Hulu: er komt een nieuwe Kardashian realityserie.

Kardashians op Hulu

Begin deze maand werd al bekendgemaakt vanaf wanneer we weer kunnen genieten van alle glamour en drama omtrent de Kardashian familie, namelijk op 14 april. Maar nu heeft Hulu ook de eerste trailer online gezet en wij zijn super enthousiast.

Met de eerste trailer van The Kardashians krijgen we alvast een voorproefje van alle iconische looks en momenten die we vanaf midden april voorbij zullen zien komen. Wat ons opvalt is dat we veel beelden zien van de familie als een hechte club bij elkaar. Zo zien we dat de familie samen dineert een paar uur nadat Travis Barker zijn Kourtney ten huwelijk heeft gevraagd.

We zien dat Kris emotioneel wordt en tranen van geluk laat na de verloving. Uit de reactie van Kim Kardashian hierop blijkt dat het ook aan zelfspot en humor weer niet zal ontbreken in The Kardashians. Op de reactie van Kris reageert ze: “she’s never had a reaction like that for me and it’s happened a few times”, refererend naar Kims meerdere verlovingen, die niet altijd even goed uitpakten.

Reacties

Onder Hulu’s Instagram-post van de trailer reageren vele Kardashian-fans laaiend enthousiast op deze eerste beelden. Zo schrijven fans “So so iconic”, “IM SCREAMING 😍😍” en “How many times have you watched this?” Yes.”

Daarnaast zijn er ook vele fans die zich aan de hand van deze trailer afvragen of Kourtney’s ex Scott Disick in de serie te zien zal zijn. Uit comments zoals “We want Scott!” en “Where’s Scott? I remember khloe tweeted he’d be part of this new show!! 😢😢😢” blijkt dat fans erop hopen hem terug te zien in deze nieuwe serie.

Ongeacht wie er ook te zien zal zijn in de serie, de vele enthousiaste reacties op de trailer hinten erop dat ook deze nieuwe Kardashian-serie niets anders dan een succes zal zijn en dat de serie met open armen ontvangen zal worden.

Wij zijn mega excited en kunnen niet wachten op 14 april.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.