Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze hack zorgt Bella Hadid ervoor dat ze een perfecte huid heeft

Veel vrouwen zullen zich vast herkennen in de volgende situatie: je wordt wakker, kijkt in de spiegel en wordt begroet door een opgezwollen ochtendgezicht. Het schijnt dat niemand minder dan supermodel Bella Hadid hier ook last van heeft. Bella deelt namelijk een van haar skin-hacks tegen een opgezwollen gezicht op haar Instagram account. Is dit het geheim voor een ‘depuffed skin’ en een perfecte supermodel glow?

De perfecte huid van Bella Hadid

In een recente Instagram-carrousel op het account van Bella Hadid deelt het model meerdere kiekjes en korte video’s van wat random momenten in haar leven. Éen video in het bijzonder trok onmiddellijk onze aandacht. In de derde post is Bella in een studio te zien terwijl zij haar gezicht in een bak ijsklontjes drukt. Say what?

Het gebruiken van ijsklontjes op het gezicht is al langer een geliefd onderdeel in de ochtendroutine van meerdere celebrities en beauty bloggers. Het gebruiken van ijs op de huid zorgt ervoor dat de bloedvaatjes samentrekken. Dit heeft niet alleen een minder opgezwollen gezicht tot gevolg, maar ook een stralende en gezonder ogende huid. Vergeleken met sommige cosmetische gezichtscrèmes en serums zijn ijsblokjes natuurlijk veel makkelijker verkrijgbaar en goedkoper, terwijl ze misschien dezelfde resultaten opleveren. Daarom vinden wij het niet gek dat het gebruik van ijsblokjes als skin hack zo razendpopulair is.

Wees voorzichtig

Naast experts die de positieve werking van ijsblokjes op het gezicht hebben beaamd, zijn er ook dermatologen die minder enthousiast worden door Bella’s skin hack. Het gebruiken van ijsblokjes op het gezicht zorgt namelijk voor een extreme temperatuurverandering. Dit kan leiden tot een rode en prikkende huid. Daarnaast kan de huid zelfs bevriezen als deze te lang in contact is met een ijsblokje. Ook raden experts aan om altijd even in gesprek te gaan met een dokter of dermatoloog mocht je de skin hack als een vast onderdeel in je morning routine willen opnemen.

Wij denken dat de skin hack zeker het proberen waard is, mits deze voorzichtig wordt uitgevoerd. Wij halen alvast wat ijsblokjes uit onze vriezers. Ga jij Bella’s skin hack ook uittesten?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.