Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Entertainment 16 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De eerste beelden van de film Barbie zijn uitgelekt en het ziet er nu al plastic fantastic uit

De eerste teaser voor de aankomende Barbie film met Margot Robbie in de hoofdrol is eindelijk hier! Nou ja, soort van – de trailer wordt op het moment alleen nog maar in bioscopen in de VS gespeeld vóór Avatar: The Way Of Water gedraaid. Maar hé, iets is beter dan niets, toch?

Maak je maar klaar voor heel veel iconische looks!

Eerste snippets van de Barbie trailer gaan rond op het internet

Hoewel de eerste trailer van Barbie nog niet officieel is uitgebracht, kregen sommige fans in de VS al een eerste blik in de bioscoop. En gelukkig hebben een paar stiekeme bioscoopbezoekers de teaser gefilmd en online geüpload. Waardoor de rest van de wereld er ook even van kan genieten – voordat ze worden verwijderd natuurlijk. Het is misschien niet veel, maar we zeggen het nog een keer for the people in the back: iets is beter dan niets.

Deze goedkope selftanner gebruiken Ryan Rosling en Margot Robbie in de nieuwste ‘Barbie’-film

Wat zien we in de teaser?

De teaser voor de Greta Gerwig film is een eerbetoon aan de ‘dawn of man’-scène uit de film 2001: A Space Odyssey. Waar een jong meisje in een woestijnachtige scène zit te staren naar de benen van een reusachtige Barbie (Margot Robbie) die voor haar uitkijkt. Robbie is gekleed in de iconische originele Barbie look uit 1959. Compleet met een zwart-wit gestreept zwempak, witte cat eye zonnebril en een gekrulde korte pony.

Vervolgens krijgen we een reeks aan verschillende scenes uit de film te zien. Zo zien we Barbie in een roze geruite jurk die naar buiten stapt en zwaait naar een stad, wat eruitziet als ieder meisjes droomwereld. Zo ziet het eruit alsof iemand duizenden Barbie Dreamhouses heeft gekregen voor Sinterklaas en er een hele stad van heeft gemaakt. Als dat niet fantastisch klinkt, weten wij het ook niet meer.

Natuurlijk zien we ook een snippet van Ryan Gosling als Ken terug in de trailer. De hele teaser is een echte traktatie voor je ogen, en wij kunnen niet wachten totdat we de echte trailer en natuurlijk de volledige film kunnen bewonderen.

Wanneer krijgen we officieel meer te zien van de film?

De Barbie teaser komt pas morgen online, maar kan je tot die tijd écht niet wachten? Dan kan je altijd twitter afspeuren voor een 360p versie van de teaser.

Voor de volledige film moeten we echt nog even wachten… Barbie is namelijk pas vanaf 21 juli 2023 in de bioscopen te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.