Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris lanceert iconische samenwerking met dit schoenenmerk

Oui oui! Het nieuwe seizoen van Emily in Paris komt op 21 december online en dus kan het genieten van de heerlijke, kleurrijke en soms een tikje random outfits weer beginnen. Ook de modewereld smult van de zwaar verslavende serie en haalt er bakken met inspiratie uit. Zo ook het high end schoenen- en tassen-merk Malone Souliers, die vandaag een samenwerking lanceerde: Emily in Paris x Malone Souliers.

Dit gaat binnen no-time uitverkopen.

High fashion in Emily in Paris

Het is niet voor niets zo dat Patricia Fields – dé stylist van Sex and the City – de looks in Netflix-serie Emily in Paris heeft verzorgd. De scenes barsten van de designerkleding. Zo spotten we in de trailer van het nieuwe seizoen al tassen van Louis Vuitton, een jas van Miu Miu, een trui van het Belgische Essentiel Antwerp, koffers van Rimowa, een pak van Mugler en een jasje van Schiaparelli. Hoeveel Emily precies verdient met haar PR-baantje in de serie weten we niet, maar ondanks de intens hoge huur die je moet betalen in Ville de l’amour (ofwel, Parijs) lijkt ze nog flink wat pegels over te hebben om zich elke dag in de mooiste looks te hijsen.

Emily in Paris x Malone Souliers

Waar de een enorm cringed van de kleurrijke, speelse outfits van Emily, kan de ander ze met veel liefde waarderen. We denken zomaar dat we het high end schoenenmerk Malone Souliers bij de liefhebbers in kunnen delen. Het merk, dat bekend staat om hun elegante, maar zeer opvallende schoenen lanceert vandaag een exclusieve samenwerking met de serie. De samenwerking is precies zoals je waarschijnlijk meteen al zou verwachten: kleurrijk, vol glitters en met veel opvallende ontwerpen.

Emily Sandals, Camille Platforms en Mindy Mules

De collectie bestaat uit 10 paar schoenen, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op en vernoemd naar de hoofdpersonen uit de serie. Zo is het karakter van Emily vertaald naar een lichtelijk tuttige zwarte ballerina’s met roze satijnen strikjes en felgekleurde muiltjes die eveneens zijn verfraaid met een strik en diamanten. Camille, die wat ons betreft de beste stijl heeft in de serie, heeft twee paar hakken op haar naam staan met printjes en hartjes. Naar ons idee vrij “heftig” maar ach, Camille kan het hebben. Onze favoriete schoenen uit de collectie zijn vernoemd naar Emily’s zingende vriendin Mindy én naar een karakter die we nog niet eerder in de serie hebben gezien, Maureen. Wie dat precies is en of we ook deze schoenen bij het karakter vinden passen gaan we vast en zeker op 21 december zien. De volledige collectie vind je via deze link.

Malone Souliers x Emily in Paris
Malone Souliers

Van links naar rechts: de Camille Platforms, de Camille Pumps en de Emily Flats

Van links naar rechts: de Maureen Mules en de Mindy Mules.

De trailer van Emily In Paris seizoen 3 is zojuist (!) online gezet en het belooft veel goeds

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.