Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Emily In Paris seizoen 3 is zojuist (!) online gezet en het belooft veel goeds

LADIES! 21 december is het zo ver; dan staat het derde seizoen van onze lievelingsshow Emily In Paris op Netflix! Nog heel eventjes geduld dus, maar de trailer is wel alvast online gezet. Dus je kunt al heel eventjes wat beelden opvangen van Emily, Mindy, Gabriel en Alfie. YAY!

Emily In Paris seizoen 3

Een jaar nadat Emily voor haar droombaan van Chicago naar Parijs is verhuisd, staat ze voor een lastige uitdaging. Zowel op werk als in de liefde moet ze keuzes maken die niet in de laatste plaats bepalend zijn voor haar toekomst in Frankrijk. Gaat ze voor haar baan in Amerika? Of blijft ze trouw aan Sylvie?!!! Ahhhhh, de keuzestess. Ondertussen blijft ze zich onderdompelen in de avonturen die het leven in Parijs met zich meebrengt en dat zorgt voor verrassende wendingen. Gabriel, Alfie.. Gabriel, Alfie.. of toch iemand anders?

Het nieuwe seizoen van de bekroonde creator en showrunner Darren Star bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en verschijnt 21 december op Netflix. Producer en hoofdrolspeler Lily Collins keert terug als Emily Cooper, naast andere vaste gezichten als Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.

Bekijk de trailer van saison trois hier:

Nieuwe gezichten in Parijs

Er verschijnen dus twee splinternieuwe personages in het derde seizoen, maar wie zijn dan deze nieuwe acteurs? Paul Forman en Melia Kreiling maken hun opwachting in het nieuwe seizoen. Wij stellen ze even aan je voor.

Hottie alert! Maak kennis met Paul Forman. Hij is onder andere bekend van de serie The Spanish Princess en in het nieuwe seizoen zal hij de rol spelen van Nicolas de Leon. In Emily in Paris is Nicolas de ‘kroonprins’ in het bedrijf van zijn familie en hij leidt een succesvol leven. Toch staat er enorm veel druk op hem, omdat hij zich elke keer weer moet blijven bewijzen tegenover zijn familie.

Ook Melia Kreiling maakt haar opwachting in het nieuwe seizoen van Emily in Paris en je kan haar kennen uit de film The Guardians of The Galaxy. In de serie zal zij de rol spelen van Sofia Sideris. Sofia is een Griekse kunstenares die vertrekt naar Parijs om haar nieuwste creaties in de galerie van Camille tentoon te stellen.

21 december dus! Zet het in je agenda.

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Emily in Paris seizoen 2

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.