Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zeker kijken

Laten we allemaal eerlijk zijn: we hebben Emily en Paris asociaal snel afgekeken. In één klap waren we door de serie heen en daarom bevinden we ons nu in een zwart Gabriel-loos gat. Om dat gat op te vullen zetten wij een aantal series op een rijtje die jij gegarandeerd leuk vindt.

Seizoen 2 staat net op Netflix en op seizoen 3 moeten we nog even op wachten. In de tussentijd kan je natuurlijk seizoen 2 voor de tweede keer kijken, maar je kan ook beginnen aan een van de volgende series.

Als je Emily in Paris leuk vond, dan vind je deze series ook top

Het is immers perfect Netflix-weer.

Younger

Op Videoland vind je de serie Younger, ook gemaakt door de producent van Emily in Paris. De serie gaat over de 40-jarige Liza Miller die zich voordoet als een 26-jarige om haar droombaan te krijgen. Ze leeft zich helemaal in in haar rol als millennial, maar is ook hartstikke bang dat haar geheim uitkomt. De serie barst van de grappige momenten en kijkt lekker weg.

Sex and the City

Net als Emily in Paris en Younger, komt deze serie ook uit de hand van Darren Star. Deze iconische serie volgt Carrie Bradshaw en haar vriendinnen onderweg naar een gelukkig leven in New York, inclusief alle ongemakkelijkheden die daarbij horen.

The Carrie Diaries

Als je je afvroeg hoe het leven van  Carrie eruitzag voor Sex and the City, check dan deze serie. De serie volgt de jonge Carrie die naar New York verhuist, haar vriendinnen ontmoet en haar droombaan krijgt. Geloof ons, je bent hooked vanaf het begin.

The Bold Type

Volg Sutton, Kat en Jane die werken voor het iconische Scarlet Magazine. Ze hebben de droombaan, maar ook een heleboel struggles. Het leven als twintiger in New York gaat niet altijd over rozen.

Gossip Girl

Als je deze serie nog niet hebt gezien: shame on you. Deze legendarische serie volgt de rijke, elite tieners van Manhattan onderweg naar hun volwassen leven. Ondertussen wordt hun leven geteisterd door Gossip Girl, een anonieme blogger die al hun geheimen onthult.

Jane the Virgin

Als Jane erachter komt dat ze zwanger is staat haar wereld op z’n kop, voornamelijk om het feit dat Jane nog nooit seks heeft gehad. Een foutje in het ziekenhuis bezorgde Jane een baby. Een baby van haar baas, om precies te zijn. Als je lekker ging op de love triangle tussen Emily, Matthieu en Gabriel, dan moet je deze serie zeker kijken.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.