Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

It’s true! Emily Ratajkowksi reageert subtiel op de dategeruchten met Pete Davidson

Twee dagen geleden brak het internet door de nieuwste roddel in liefdesland: Pete Davidson en Emily Ratajkowski zouden samen zijn gespot. De twee lovebirds waren niet vies van een beetje PDA en iedereen is shook. Nu reageert Emily subtiel op alle commotie en bevestigt daarmee de romance.

EmRata entered the chat…

Emily Ratajkowksi reageert subtiel op de dategeruchten met Pete Davidson

Emrata is newly single, nadat ze erachter kwam dat haar man een serial cheater was. Na een huwelijk van 4 jaar vroeg zij een scheiding aan en inmiddels ze helemaal happy en vrijgezel. Ze heeft een eigen podcast gelanceerd is helemaal bezig haar eigen stem terug te vinden. Even werd ze gelinkt aan Brad Pitt, maar dat lijkt nu verleden tijd te zijn. Via het Amerikaanse roddelaccount @deuxmoi horen we dat Pete en Emily het schijnbaar héél gezellig hebben samen en dat ze op date zijn geweest in Brooklyn, New York. Ze hebben zelfs hand in hand gelopen en het leek erg klef.

De 81-jarige Dionne Warwick plaatste een cheeky Tweet met de tekst: “I will be dating Pete Davidson next.” Emily likede de Tweet, waardoor fans in rep en roer raakten. Al eerder vertelde een bron dichtbij Emily dat ze veel plezier heeft met Pete en dat ”Emily thinks Pete is a lot of fun to hang out with.”

De twee kennen elkaar al jaren, maar onlangs stuurde Pete Emily een berichtje met de vraag om weer eens af te spreken, zegt de bron. Zo gezegd, zo gedaan en blijkbaar was dat een schot in de roos.

De exen van Pete Davidson

Het is slechts een paar maanden geleden dat Pete Davidson en Kim Kardashian een punt zetten achter hun relatie. Kim was niet de enige bekende ex, onder zijn previous lovers vallen ook Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Cazzie David, Maraget Qualley enPhoebe Dynevor. Volgens Kim Kardashian is het geen wonder dat Pete zoveel knappe dames verleidt, het komt volgens haar door zijn aantrekkelijke persoonlijkheid…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.