Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Musthave van het seizoen: jeans met glittersteentjes

Of je nou naar werk, een feestje of naar de supermarkt gaat, een goede outfit zorgt voor zelfvertrouwen. Een jeans zit natuurlijk heerlijk comfortabel, maar vraagt soms nét om dat kleine beetje meer. Kijk niet verder. De jeans met strass is trending en is de perfecte middenweg tussen comfort en fashionable.

Hebben: Denim met strass

Soms zijn er van die items in de mode, waarvan je een aantal jaar geleden nooit had gedacht dat je ze óóit had willen hebben. Zo dachten we allemaal dat we nooit (maar dan ook echt nóóit) meer Uggs zouden dragen, maar moeten we ze nu weer allemaal hebben en dachten (of hoopten) we nooit meer te dunne wenkbrauwen te willen, maar schiet de populariteit van die 00’s trend nu ook weer omhoog. Een nieuwe ontwikkeling die we momenteel aan dit lijstje van onverwachtse must-haves toe kunnen voegen is… tromgeroffel… de jeans met strass-steentjes.

Fout of fashion

Sommige dingen zijn leuk van lelijkheid of doordat ze precies op het randje van ordinair en modieus liggen. Wij zijn van mening dat het uiteindelijk altijd gaat over hoe je iets draagt en styled. Vreselijk fout of de perfecte grens tussen casual en overdressed, dit bepaal je dus ook zelf met de jeans met strass. We voorzien je graag van de nodige inspiratie. Deze exemplaren staan momenteel bovenaan op onze wishlists.

Diamanten op je broek van Mango

Het perfecte model jeans, in een kleur die je overal bij kunt combineren en dan ook nog eens voorzien van glitter. Beter gaat het niet worden.

Denim pantalon met strass, €69,99 van Mango.
Jeans van Mango

Shinen in Liu Jo

Met strass op jeans wordt comfortabel toch een stuk feestelijker gemaakt.

Jeans met strass, €185 van Liu Jo.
Liu Jo jeans met strass

Glitterbroek van River Island

Stel je voor: Oud en Nieuw vieren in een spijkerbroek. Met deze optie niet eens zo’n gek idee meer. Ga all-out met een glittertop, veren of een knallende kleur, knappe hakken eronder en jij bent klaar voor het feestje.

Denim broek met glitters, €130,99 River Island via Asos.
Glitterbroek van River Island via Asos

Uplifted casual van Maje

Ook Maje is er op tijd bij met deze trend. Voor een relaxte, maar toch opvallende look combineer je het gewoon met een warme gebreide trui en loafers.

High waist jeans met strass, €235 van Maje via De Bijenkorf.

High waist denim met strass van Maje
Maje via De Bijenkorf

De knapste tassen in dé modekleur van dit najaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.