Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski is zoenend gespot, maar niet met Pete Davidson

Emily Ratajkowski geniet met volle teugen van haar single leven. Na een paar keer met niemand minder dan Pete Davidson op date te zijn geweest, inclusief een heleboel PDA, is ze nu zoenend gespot met een andere jonge man.

De New Yorkse datingscene wordt steeds interessanter.

Emily Ratajkowski is zoenend gespot, maar niet met Pete Davidson

Het model, van 31 jaar, werd gespot op foto’s die door de Daily Mail werden gemaakt en zoende met kunstenaar Jack Greer voor haar appartement na een datenight op woensdag. Op de foto’s zien we een intense zoen, terwijl ze elkaar diep in de armen sluiten. Pete who? 

Wie is Jack Greer?

Als Jack niet bezig is om met stunning modellen te zoenen, dan is hij druk bezig met het maken van kunst. De 35-jarige is een kunstenaar die vele unieke werken heeft gemaakt die hij deelt via Instagram. De zelfbenoemde ‘prolific innovator‘ werkt met verschillende middelen waaronder tekenen, fotografie, beeldhouwen en kledingontwerp.

Het liefdesleven van EmRata

Sinds haar breakup met Sebatian Bear-McClard neemt ze het ervan – en wij geven haar groot gelijk. Naast Jack Greer, is ze meerdere keren gespot met Pete Davidson (die op zijn beurt laatst weer is gespot met Chase Sui Wonders) en ook eens met dj Orzio Rispo. We kunnen we stellen dat de mannen voor haar in de rij staan.

In haar podcast vertelt ze dat ze op een datingapp zit, al is het onduidelijk of Emily de mannen in kwestie ook op die manier heeft ontmoet. “I was like, ‘F–k it, I was feeling defiant because so many people told me not to get it” aldus Emily.

We moeten eerlijk toegeven: het liefdesleven van Emily Ratajkowski is intrigerend en wij snappen wel waarom zoveel mensen het op de voet volgen. Wij zijn benieuwd welke gelukkige man uiteindelijk aan haar zijde eindigt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.