Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber staat op het punt om al zijn muziek te verkopen en dit is het bizarre bedrag dat hij daarvoor krijgt

Er staat iets groots te gebeuren in de muziekwereld: Justin Bieber is in gesprek met een platenbedrijf om de rechten van al (!) zijn muziek te verkopen. Betekent dit dat Justin er klaar mee is en zijn laatste paycheck int? Wij praten je bij.

Het bedrijf kocht eerder dit jaar ook al alle muziek van Justin Timberlake. Misschien ligt het aan de naam…

Justin Bieber staat op het punt om al zijn muziek te verkopen en dit is het bizarre bedrag dat hij daarvoor krijgt

Justin Bieber heeft zijn zinnen gezet op een muziekdeal, die de rechten op zijn hele repertoire zou verkopen. De grote deal wordt gesloten met Hipgnosis Songs Capital, volgens The Wall Street Journal. Bronnen beweren dat deze verkoop de grootste overname van muziekrechten in de geschiedenis van het bedrijf is.

En aan zo’n grote verkoop hangt natuurlijk ook een flink prijskaartje. Hipgnosis Songs Capital betaalt bijna 200 miljoen voor de muziekrechten van Justins catalogus. Maar dan heb je ook wat: zes albums over een periode van tien jaar en niet te vergeten een heleboel singles en collabs door de jaren heen.

Eerder dit jaar kocht Hipgnosis Songs Capital het gehele repetoire van Justin Timberlake voor 100 miljoen.

H&M verkoopt Justin Bieber merchandise zonder toestemming: ‘DON’T BUY IT’

Terwijl Hipgnosis Songs Capital met Justin in gesprek is, gooide H&M het over een hele andere boeg. Zij lanceerden een collectie Bieber-merchandise, waar de zanger zelf niet vanaf wist. e 28-jarige zanger deelde gisteren op Instagram zijn frustraties met zijn fans. Zo vertelt hij dat het merk merchandise, met zijn naam, foto’s en lyrics verkoopt zonder zijn toestemming. En liet hij ook meteen weten dat hij de collectie maar niks vind.

Zo zegt hij tegen zijn fans dat ze de merchandise beter niet kunnen kopen en schrijft hij: “I didn’t approve any of the merch collection that they put up at H&M .. all without my permission and approval. SMH I WOULDN’T BUY IT IF I WERE YOU. The H&M MERCH THEY MADE OF ME IS TRASH AND I DIDN’T APPROVE IT DON’T BUY IT.” 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.