Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

He’s a 10 but … – Emily Ratajkowski gooit shade naar ex (en ‘lelijke’ mannen) op TikTok

Model en actrice Emily Ratajkowski (a.k.a. Emrata) is sinds kort uit elkaar met haar ex man, Sebastian Bear-McClard, met wie ze ook een kindje heeft. Tenminste, dat is wat we allemaal denken. Een scheiding hing al langere tijd in de lucht en lijkt op meerdere manieren bevestigd. Nu gooit de actrice shade naar haar ex door mee te doen aan een virale TikTok trend, waarin ze insinueert dat hij ‘lelijk’ is.

Dit begint wel heel erg te voelen als een rommelige break-up.

Gigi Hadid, Irina Shayk en Emily Ratajkowski lopen mee in de Savage x Fenty Vol 3. Show

Emily Ratajkowski en man Sebastian Bear-McClard zijn (althans, dat denken we) uit elkaar

Emily en filmproducer Sebastian leken heel lang een gelukkig koppel, maar er was blijkbaar trouble in paradise. Page Six meldde in juli dat Emily van plan was om een scheiding aan te vragen van Bear-McClard vanwege beschuldigingen van vreemdgaan.

Eind vorige maand werd ze gefotografeerd terwijl ze aan het verhuizen was uit het NYC appartement dat ze deelde met de producer. Verhuizers zagen het model meubels, kleding en planten uit het gebouw dragen. Lijkt erop dat de breuk definitief is, dus.

Destijds vertelde een bron dat Sebastian de scheiding aan zichzelf te danken had vanwege zijn herhaaldelijke ontrouw. “He’s a dog. It’s gross” vertelde de bron.

Emily gooit shade naar ex in een viral TikTok

We kennen de trend allemaal wel: He’s a 10 but… In zo’n zelfde video haalt Emily stiekem uit naar haar ex Sebastian.  Ratajkowski gaf een instemmend knikje naar de originele video’s proclamatie, waarin stond: “When he thinks he’s a 10 because he pulled you but you like ugly men.”

@emrata

♬ original sound – Emrata

Ze plaatste later een vervolgbericht in de comments met de tekst ‘For legal reasons this is a joke’. We moesten grinniken, maar of dit héél handig is middenin een scheiding weten we niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.