Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid, Irina Shayk en Emily Ratajkowski lopen mee in de Savage x Fenty Vol 3. Show

Wat vroeger de Victoria’s Secret Fashion Show was, is tegenwoordig de Savage x Fenty Show van Rihanna op Amazon Prime. Het is dé lingerieshow van het jaar en in 2021 wordt het een feest der herkenning voor fans van old school Victoria’s Secret Angels. Niemand minder dan Gigi Hadid, Irina Shayk en Emily Ratajkowski lopen mee in de show en dat is nog niet eens de volledige line-up.

RiRi heeft grote namen gestrikt voor de lingerieshow.

Trailer: Savage x Fenty Show 2021

Victoria’s Secret ging ten onder aan een gebrek aan inclusiviteit en diversiteit, waardoor er inmiddels veranderingen binnen het bedrijf zijn doorgevoerd. Alles wat Victoria’s Secret deed, doet Rihanna met haar lingeriemerk Savage x Fenty véél beter. Bij het merk draait alles om diversiteit en inclusiviteit, precies wat de lingeriewereld nodig had.

Inmiddels zijn we talloze collecties en twee shows verder en nadert Volume 3. De show, met opvallend veel Victoria’s Secret Angels in de line-up, is vanaf 24 september te zien op Amazon Prime, maar de eerste beelden zijn al te zien in de trailer.

Iedereen is welkom

Daarin is te zien dat Rihanna met Savage x Fenty ruimte maakt voor iedereen: ongeacht maat, gender en kleur. Wat tussen de enorme reeks aan modellen in lingerie opvalt, is het grote aantal Victoria’s Secret Angels in de line-up.

Zo lopen onder anderen Gigi Hadid, Irina Shayk, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Joan Smalls, Adriana Lima en Alek Wek mee met de show. Jeremy Pope, Leiomy, Lola Leon, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Thuso Mbedu en Vanessa Hudgens hebben ook een rol tijdens het evenement.

Daarnaast zijn er optredens te zien van onder anderen Nas, Daddy Yankee, Bia, Jaxmin Sullivan, Ricky Martin, Normani en Jade Novah.En dan is er nog een rits nieuwe ambassadeurs, waaronder de Indiase actrice Priyanka Chopra. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe show van Savage x Fenty.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.