Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 25 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Deze actrice zien we niet terug in seizoen 3 van Euphoria

We wachten al een tijdje op seizoen 3 van Euphoria en zoals het ernaar uitziet moeten we ook nog even geduld hebben – het derde seizoen verschijnt naar verluid pas in 2024. Sad life. Nog twee jaar dus, voordat we onze favoriete personages van Euphoria high weer kunnen streamen. Behalve één, want deze actrice heeft besloten niet terug te keren in de serie.

En wij balen hiervan.

De makers van Euphoria releasen de bloopers van seizoen 2 en deze zijn hi-la-rish

Barbie Ferreira keert niet terug in seizoen 3 van Euphoria

Onlangs heeft Barbie Ferreira, a.k.a. Kat, bekend gemaakt dat ze niet te zien zal zijn als Kat in seizoen 3 van Euphoria. She caught us off guard met dit nieuws, want ze dropte de bom in een Instagram-story.

Ze plaatste het nieuws over een prachtige tekening van Kat, die was gemaakt door een niemand minder dan Hunter Schafer. “After four years of getting to embody the most special and enigmatic character Kat, I’m having to say a very teary eyed goodbye. I hope many of you could see yourself in her like I did, and that she brought you joy to see her journey into the character she is today” schreef Barbie in het bericht.

Barbie geeft aan dat ze de afgelopen jaren al haar liefde en aandacht in het personage Kat heeft gestopt en dat ze hoopt dat iedereen die gevoeld heeft. Kat was de beste vriendin van Maddie en Cassie, dus wij zijn benieuwd wie deze rol nu op zich gaat nemen.

Geruchten over Barbie en maker Sam Levinson

Waarom Barbie de serie verlaat is niet helemaal duidelijk. Eerder dit jaar waren er geruchten over spanning tussen de actrice en de producent van de serie, Sam Levinson. Barbie zou hierdoor ook van de set gestormd zijn, wat volgens velen de reden zou zijn dat Kat minder te zien was in seizoen 2. De geruchten zijn in maart door zowel HBO als Barbie zelf ontkend.

Waarom ze nu besluit helemaal te stoppen met de serie blijft dus onbekend. Wat we wel weten, is dat wij Kat onwijs gaan missen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.