Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 23 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

De makers van Euphoria releasen de bloopers van seizoen 2 en deze zijn hi-la-rish

We beginnen Euphoria nu toch wel te missen. Dit jaar verscheen het tweede seizoen, maar toch zijn we alweer toe aan nieuw beeldmateriaal. Onze gebeden werden verhoord, want de makers van Euphoria delen de bloopers van het tweede seizoen op YouTube.

Kom maar door met die beelden!

De makers van Euphoria releasen de bloopers van seizoen 2 en deze zijn hi-la-rish

Terwijl we wachten op de productie van seizoen drie, en uiteindelijk ook de afleveringen, verrast HBO ons met exclusief beeldmateriaal. Op deze nog nooit eerder vertoonde beelden zien we de scènes die de serie niet hebben gehaald. Al eerder trakteerden ze ons op behind the scenes-beelden, waarin we uitleg kregen over de kostuums, make-up en soundtrack. Dit keer is het tijd om te lachen.

 

We zien Zendaya, Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Alexa Demie en Angus Cloud helemaal out of character. En dat is fijn bij een serie als Euphoria, waar de scènes vaak heftig en emotioneel beladen zijn voor de acteurs. Veel fans zijn het hiermee eens. In de comments op YouTube is het alleen maar liefde naar de acteurs. “I love how even though the show is so dark and dramatic, everyone behind the scenes looks like they had fun’‘ schrijft een kijker.

Wanneer mogen we seizoen 3 verwachten?

De serie is wereldwijd een grote hit door de bijzondere scènes, sexy kleding en artistieke make-uplooks.  En ook wij zijn als een blok gevallen voor de karakters en de manier waarop de show in elkaar steekt, dus… we willen meer!

Zit jij ook al te trappelen voor seizoen 3? Fans denken nu te weten wanneer het uitkomt omdat Zendaya een hint zou hebben gegeven. Een fan tweette namelijk iets over een releasedatum in 2024 en Zendaya (THE QUEEN HERSELF) heeft deze post geliked. Betekent dit dat het waar is?!

Zendaya hint (volgens fans) op de releasedatum van Euphoria seizoen 3

2024 dus, dat is geen positief nieuws. In de tussentijd bingen we seizoen 1 en 2 nog een keer. Al gedaan? Check dan één van deze series op Netflix, die over dezelfde thema’s gaan als Euphoria.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.