Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Van Bradley Cooper tot Kanye West: dit zijn bekende exen van Irina Shayk

Irina Shayk is het nieuwe liefje van Tom Brady, zo zagen we dit weekend. Hij is niet de eerste celeb die het Russische model aan de haak slaat, dit zijn al haar bekende exen.

En je kent er waarschijnlijk wel een paar.

Irina Shayk en Tom Brady

Eerder gingen verhalen rond dat Kim Kardashian zou daten met de voormalig American footballspeler, maar die verhalen zijn nu verleden tijd. Dit weekend werden Tom Brady en model Irina Shayk samen gespot in Los Angeles, bij het huis van Brady. En als we Page Six mogen geloven, is Irina ook een nachtje blijven slapen.

De bekende exen van Irina Shayk

Tom Brady is niet de eerste lover van Irina. En ook niet de eerste met een blauw vinkje of een bankrekening met zes nullen.

Wij zetten alle exen van Irina nog eens voor je op een rij...

Valerio Morabito

Tijdens de begindagen van haar modellencarrière had Irina een relatie met Valerio Morabito, een Italiaanse zakenman. Het kwam zelfs tot een verloving, maar door het drukke bestaan van Irina hebben ze het altaar niet gehaald.

Rob Bourdon

In 2007 datete Irina met de Rob Bourdon, de drummer van Linkin Park, maar daar kwam in oktober 2009 een einde aan.

Mike Shinoda (links) en Rob Bourdon (rechts). ANP

Arthur Sales

In 2009 had Irina een fling met het Braziliaanse model Arthur Sales.

Irina Shayk en Arthur Sales.
Irina Shayk en Arthur Sales. ANP

Cristiano Ronaldo

Ja echt, Irina is een tijdje de vriendin van Cristiano Ronaldo. En de rol van voetbalvrouw ging haar goed af. Het stel ging in 2015 uit elkaar na een relatie van vijf jaar.

Cristiano Ronaldo en Irina Shayk.
Cristiano Ronaldo en Irina Shayk. ANP

Bradley Cooper

We zijn aanbeland bij onze favoriete ex van Irina. Shayk begon een relatie met Bradley Cooper in 2015, na zijn breuk met model Suki Waterhouse.Twee jaar later verwelkomden ze een dochter, Lea de Seine Shayk Cooper. Helaas ging het stel in 2019 weer uit elkaar.

Bradley Cooper en Irina Shayk.
Bradley Cooper en Irina Shayk. ANP

Kanye West

Nadat Irina en Kanye een decennialange zakelijke relatie hadden ontwikkeld, werd het romantisch in de lente van 2021. Kanye ging in die periode ook door de scheiding van Kim Kardashian heen, dus de relatie met Irina hield geen stand.

Kanye West tijdens Paris Fashion Week.
Kanye West tijdens Paris Fashion Week. ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.