Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

No amor anymore: Rosalía en Rauw beëindigen verloving

Rosalía is één van de meest populaire artiesten van het moment en haar carrière gaat dus hartstikke lekker, in privésferen gaat het wat minder. Het is namelijk bevestigd dat zij en haar verloofde Rauw uit elkaar zijn.

Het ultieme #couplegoalscouple is niet meer..

Rosalía en Rauw beëindigen verloving

Het stel was meer dan drie jaar bij elkaar en was dus zelfs ook verloofd. Bronnen vertellen dat ze nog heel veel van elkaar houden en ook respect voor elkaar hebben, maar dat het niet meer werkt als liefdespartners. Het stel werd voor het eerst aan elkaar gelinkt in het begin van 2021, toen ze samen op social media verschenen.

Ook liet Rosalía RR tattoeëren, een ode aan haar lover Rauw Ruiz. Ook Rauw liet de naam van zijn vriendin op zijn lichaam vereeuwigen. We zijn benieuwd hoe snel daar een cover overheen komt, aangezien het duidelijk voor de liefde gezet is.

In een interview met Billboard vertelden ze vorig jaar samen over hun relatie en over hoe gedreven Rosalía is en hoe relaxed haar partner dan weer is. Beiden artiesten, maar met een hele andere benadering. “Of course my career is super important in my life, but at the same time, in my life, you’re my companion, and everything else comes second,” vertelde ze toen. Helaas heeft het toch niet gewerkt, maar is het ook niet duidelijk waarom niet.

Coachella

Afgelopen april trad Rosalía op als headliner op Coachella, wat natuurlijk een enorme eer is. Ze kreeg bijzonder veel positieve reacties en haar (nog nog) lover Rauw kwam haar vergezellen op het podium. Helaas gaan we dus geen gezamenlijke optredens meer krijgen, aangezien het stel dus voor gescheiden wegen kiest.

@kbcandids

Lmao okay miss girl #rosalia #motomami #rauwalejandro #coachella2023

♬ original sound – fangirl things🧋

Heel jammer, want kijk nou hoe leuk ze zijn. “It’s their world and we are living in it,” reageerde een fan op deze video.

Deze acteurs weigerden de rol van Ken in ‘Barbie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.