Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter over de extensions van Angelina Jolie

Het filmfestival van Rome werd dit jaar gehouden van 14 tot 24 oktober en er waren veel celebrities aanwezig op de rode loper, zo ook Angelina Jolie. Ze zag er – zoals altijd – prachtig uit. Wel was er iets raars aan de hand met het kapsel van Angelina, want fans gaan op Twitter helemaal los over de extensions van Angelia Jolie en ze zeggen allemaal hetzelfde.

“Somebody’s getting fired.”

Het haar van Angelina Jolie

De actrice zag er weer prachtig uit dit jaar. Wij zijn helemaal obsessed met de zilveren metalen mesh jurk van Versace die Angelina Jolie droeg. Fans konden echter niet stoppen met praten over de haren van Angelina Jolie, en niet omdat ze nou zo mooi zaten. Er was namelijk duidelijk te zien dat er extensions in de haren van de actrice zaten. Awkward.

Dat vrouwen extensions dragen op de rode loper wisten we al, maar het is zeldzaam dat ze ooit ook echt te zien zijn. We kijken er allang niet meer vanop dat celebrities in een week van kort naar lang haar gaan, maar zo’n extension-fail als deze hebben we nog nooit op de rode loper gespot. Extensions zijn de perfecte manier om wat lengte of volume aan je eigen haar toe te voegen, maar het is wel de bedoeling dat ze niet worden gezien en dat is bij Angelina Jolie niet helemaal goed gegaan. De extensions lopen namelijk helemaal niet mooi over met haar eigen haar.

Angelina Jolie haar extensions
Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images
Angelina Jolie
Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images
Angelina Jolie haar extensions
Primo Barol/Anadolu Agency via Getty Images

Reacties

Fans gingen natuurlijk direct naar Twitter om deze fail uitgebreid te bespreken. Het is ook niet de eerste keer dat Angelina Jolie’s rode loper look wordt besproken, want ook in 2012 was de actrice het gesprek van het internet. Op de rode loper van de Oscars was Angelina namelijk te zien in een zwarte jurk waar haar been uitstak en fans gingen toen ook direct los.

Dit keer wijzen alle fans erop dat haar extensions niet goed waren gemengd en dat dit waarschijnlijk komt doordat er niet genoeg extensions waren geïnstalleerd en omdat ze te laag waren geplaatst. Zo zei een fan: “how do you let Angelina Jolie walk a red carpet with her hair extensions looking like this, somebody getting fired” en een andere fan zei: “Pretty stylish fabulous stunning beautiful queen 👑 Regardless that the hairdresser is not smart.. the hair extensions are not installed right 👌 #AngelinaJolie.”

Wij vragen ons ook af hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.