Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben heel wat te zeggen over het nieuwe kapsel van Kris Jenner in de trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2

Het is bijna zover: vanaf 22 september kan je weer genieten van ‘The Kardashians’, want vanaf die datum verschijnt het tweede seizoen op Disney+. Nu is er een tweede trailer van het aankomende seizoen vrijgegeven en hierin zijn alle Kardashians te zien. Toch hebben fans het alleen maar over Kris Jenner en dan vooral over haar gloednieuwe kapsel.

Haar kenmerkende pixie cut is verdwenen…

‘The Kardashians’ seizoen 2

Na het bingen van ‘The Kardashians’ seizoen 1 kunnen fans niet wachten tot eindelijk seizoen 2 online verschijnt. Gelukkig hoeven ze hier niet lang meer op te wachten, want volgende maand verschijnt het nieuwste seizoen. Als we de trailer mogen geloven wordt het weer een geweldige editie en ook wij kunnen niet wachten.

Zo zeiden fans allemaal al hetzelfde over Kim Kardashian en Pete Davidson in de trailer. Best awkward, als je bedenkt dat het stel nu alweer uit elkaar is. Ook is in de trailer te zien dat we veel gaan zien van de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Maar volgens fans is de echte ster van de trailer Kris Jenner, want fans kunnen niet stoppen met praten over haar nieuwe coupe.

Nieuw kapsel van Kris Jenner

Zoals het oude gezegde luidt: de duivel werkt hard, maar Kris Jenner werkt harder. Naast het geven van een nieuwe glimp van het komende seizoen, debuteert Kris Jenner ook nog eens een gloednieuw kapsel. In de trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2 is Kris Jenner namelijk te zien met een bob en een pony. Dat is heel wat anders dan haar iconische klassieke pixiesnit.

Niet alleen ons is het opgevallen dat Kris een nieuw kapsel heeft. Fans reageren namelijk allemaal hetzelfde onder de trailer en het heeft alles te maken met de coupe van Kris. Zo schrijft een fan: “Slay Kris.” Andere fans schrijven: “😍❤️😍❤️😍❤️😍”, “Amazing ❤️” en “I love the new hair 😍.”

Fans spotten een vreemd detail in Kris Jenner’s Instagram-post voor Vaderdag

Wat vind jij van het nieuwe kapsel van Kris?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.