Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian en Pete Davidson in de trailer van ‘The Kardashians’ seizoen 2

Het is alweer bijna zover: 22 september 2022 verschijnt de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ op Disney+. Fans – inclusief wij – kunnen nu al niet meer wachten. Gelukkig is er al wel een trailer van het tweede seizoen verschenen en fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian en Pete Davidson.

Het aftellen is begonnen!!

‘The Kardashians’ seizoen 2

‘The Kardashians’ is een van onze favoriete realityseries van dit moment. Wij zaten vanaf 14 april elke donderdag voor de tv om de nieuwste aflevering te kijken. Helaas kwam 16 juni alweer de laatste aflevering online en fans zeiden hier allemaal hetzelfde over. In deze aflevering was namelijk te zien hoe Khloé Kardashian erachter kwam dat Tristan Thompson alweer was vreemdgegaan.

Nu moeten we de realityserie alweer bijna een maand missen, maar gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten. Het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ is namelijk nu al in de maak en 22 september verschijnt de eerste aflevering op Disney+. Op dit moment gaat er zelfs al een trailer van het tweede seizoen rond en deze voorspelt veel goeds.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Zo zien we hoe we nog meer gaan zien over de prachtige bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Ook is te zien dat Pete Davidson (finally!!!) in seizoen 2 van ‘The Kardashians’ voorkomt. Zo vertelt Kim Kardashian dat ze een boyfriend (aaahhhhhh!!) heeft en fans zeggen allemaal hetzelfde over het volgende moment.

Aan het eind van de trailer is te zien hoe Kim Kardashian aan Pete Davidson vraagt of hij met haar wil douchen en fans zeggen over dit fragment allemaal hetzelfde. Een clip van dit moment gaat namelijk compleet viraal op Instagram en de reacties van fans zijn hilarisch.

Reacties

Zo schrijft een fan: “The way he ran plsss 💀😂.” Andere fans schrijven: “The duo we’ve been waiting for”, “The content we NEED for season 2”, “My guy jumped out his skin to get in that shower 😂😂😂” en “Hear me people: Pete is going to make the whole show😂 I’m obsessed with these two❤️”

Wij kunnen niet wachten om meer van Kim Kardashian en Pete Davidson te zien in seizoen 2 van ‘The Kardashians’.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.