Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 4 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de mannen in Bling Empire New York

Hoewel we ontzettend kunnen genieten van een serieuze documentaire zoals Gladbeck: The Hostage Crisis hebben we soms ook gewoon behoefte aan een heerlijke realityserie. Bling Empire is er daar een van en er verscheen een paar dagen geleden een nieuwe versie van de serie op Netflix, genaamd Bling Empire New York. Fans zijn natuurlijk direct gaan bingen en zeggen allemaal hetzelfde over de mannen in de show.

“You can’t convince me!”

Bling Empire New York

Als je een echte Netflix-binger bent is het niet de eerste keer dat je van de serie Bling Empire hoort. Deze serie heeft namelijk al twee hilarische seizoenen op de streamingdienst staan. Deze werden ontzettend goed ontvangen en fans gingen al snel los op Twitter over de serie. Nu lijkt dit succes ervoor te hebben gezorgd dat de serie is uitgebreid, want op 20 januari verscheen Bling Empire New York op Netflix.

Als we Netflix mogen geloven zit deze serie even vol met rijke, verfijnde en hilarische Aziatische personages. Het enige verschil? Ze komen uit New York City! Zoals we gewend zijn is de concurrentie op het gebied van liefde, geld en macht net zo heftig als altijd en wij zouden het niet anders willen. Waar is de popcorn?

Reacties

Het eerste seizoen telt 8 afleveringen van 30 tot 40 minuten en nadat de Netflix-serie online verscheen begonnen fans natuurlijk direct met kijken. Het duurde dan ook niet lang voordat fans het seizoen hadden uitgekeken en naar twitter gingen om hun ongezouten mening te geven over alles en iedereen.

Maar over één ding zijn eigenlijk bijna alle fans het wel eens: de mannen van Deborah en Lynn zijn absoluut niet hetero. Zo schrijft een fan: “You can’t convince me that Deborah and Lynn’s husbands are straight on Bling Empire. 😂.” Andere fans schrijven: “Anyone else watch bling empire New York? Some notes… 1. New York is the superior version of the show. 2. Jett Kain is definitely g*y, right?” en “Watching “Bling Empire New York” & Lynn’s husband…. Girl… GIRL.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.