Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijkers gaan los op Twitter en zeggen allemaal hetzelfde over Selling Tampa

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn hartstikke verslaafd aan Selling sunset. Het vierde seizoen is nu alweer een tijdje uit en wij hebben het in een week uitgekeken. Nu zijn we aan het wachten op seizoen 5, maar we kijken tussendoor naar Selling Tampa – die gemaakt is door dezelfde producers als Selling Sunset. Wij zijn helemaal obsessed met Selling Tampa en ook fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de nieuwe Netflix-serie.

De serie zit vol met nog meer drama.

Selling Tampa

Selling Tampa richt zich voornamelijk op de oprichtster en CEO van Allure Realty. Dat is Sharelle Rosado, een veteraan van het Amerikaanse leger die makelaar is geworden. We volgen haar en haar collega’s, die overigens net zo’n gevarieerd verleden hebben als Sharelle zelf. Hoewel we al de nodige drama van Selling Sunset gewend zijn, moet het eerste seizoen van Selling Tampa nog meer drama bevatten.

Allure Realty is al jaren een begrip langs de kust van Florida en eigenaresse Sharelle Rosado heeft haar ogen gericht op het domineren van de Suncoast. Haar makelaars zijn fel, ambitieus en ze doen er alles aan om aan de top van de wereld van luxe onroerend goed te komen. Sharelle heeft dan ook grootse plannen en zorgt ervoor dat niets of niemand haar dromen in de weg staat.

Selling Tampa
Netflix

Fans

Eén ding is zeker: fans zijn helemaal weg van Selling Tampa en haar makelaars. De serie is een schot in de roos en fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “The vibe in #SellingTampa is so much warmer than Selling Sunset! Even when the girls are tussling!!” en een andere fan schrijft: “I really hope we don’t get too carried away with the drama to acknowledge something. Sharelle setup a brokerage, hired BIPOC women, brings in millions and now has a show on Netflix . That’s huge!”

Fans lijken ook te vinden dat Rena Upshaw-Frazier haar eigen show verdient. Een fan schrijft namelijk: “Rena definitely needs her own brokerage. She’s meant to be the boss & not just an agent,” terwijl een andere fan toevoegt: “I’m not accepting any slander against Rena on #SellingTampa.”

Wij gaan Selling Tampa dit weekend nog bingen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.