Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

In deze 5 grote modetrends mag je aankomende feestdagen gezien worden

Nu de feestdagen dichterbij komen, is het hoog tijd om eens je garderobe in te duiken voor de perfecte outfit. Hoewel we ons nog middenin een lockdown bevinden en maar een beperkt aantal gasten mogen uitnodigen, betekent dat niet dat we ons niet leuk mogen aankleden. Sterker nog, we mogen voor de feestdagen alles uit de kast trekken en zetten de 5 grootste modetrends op een rij.

Trek de glitter en glamour maar uit de kast.

Modetrends voor de feestdagen

December staat in het teken van de feestdagen en daar mogen we ons ook naar kleden. Party-outfits komen in alle soorten en maten, maar dit jaar mag écht alles uit de kast. Vergeet de grauwe dagen voor een moment en pak tijdens de feestdagen uit met outfits die geïnspireerd zijn op de modetrends van dit seizoen. We zetten de 5 grootste trends op een rij.

1. Disco

De feestdagen staan in het teken van glitter en glamour, daarom mogen goud en zilver niet ontbreken in je party-outfits. Dit jaar zien we metallic stukken en mogen de disco vibes terugkomen in je party outfit.

2. Pailletten

Pailletten doen het altijd goed tijdens de feestdagen, dit jaar niet alleen in zwart maar ook in felle kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een paarse look of kies voor groen.

3. Dierenprint

Dat dierenprint dit jaar groter dan ooit was, was inmiddels wel duidelijk. Ook voor de feestdagen mag de party animal in jou weer uit de kast.

4. Veren

Niet alleen dierenprints mogen gezien worden, ook veren zijn terug van weggeweest. Spice iedere outfit een beetje op met veren op de mouwen, jurk of schoenen.

5. Geblokt

Waar we eerder nog vooral voor zwart òf wit gingen, gaan we tijdens de feestdagen voor een geblokte versie van de twee. Een van de modetrends waar we komende tijd nog veel meer van gaan zien.

Voor welke van de 5 modetrends ga jij tijdens de feestdagen?

Deze beautytrends uit de 70’s maken komend jaar een comeback

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.