Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit loopt uit de hand: Taylor Swift en Travis Kelce gingen uiteten en fans veroorzaken grote chaos bij restaurant

Hoe leuk de romance tussen Taylor Swift en Travis Kelce ook is: de commotie eromheen begint nu wel uit de hand te lopen. Gisterenmiddag werd een restaurant bestormd waar de Taylor naar verluidt met Travis zat te eten. Dit gaat wel een beetje ver, toch?

Fans van Taylor Swift trokken massaal naar een populair eetcafé in Connecticut na geruchten dat de zangeres daar zou dineren met haar grote liefde Travis Kelce en vriendin Blake Lively.

Taylor Swift en Travis Kelce gingen uiteten

Om de romance van Taylor Swift en Travis Kelce is veel te doen. In positieve zin, dat wel. De man komt openlijk uit voor zijn liefde voor de zangeres – en dat is een houding die we lang niet zagen van Taylors lovers. Niet gek dus, dat fans deze opbloeiende liefde keihard toejuichen. Het wordt alleen wel een beetje gek als ze dat in real life komen doen…

Een ooggetuige vertelt aan Page Six dat een grote menigte Taylor Swift-fans donderdagmiddag een chaos veroorzaakte buiten Elm restaurant in New Canaan, nadat een fan beweerde dat Taylor en Travis binnen aan het eten waren.

De gang van zaken in en rondom het restaurant werd hierdoor flink op de schop gegooid. De deuren werden op slot gedaan, omdat honderden fans zich om het pand verzamelden, in de hoop een glimp van Taylor op te vatten. Sommige fans probeerden zelfs de locatie binnen te dringen en alle take-away bestellingen van het restaurant moesten buiten worden gedaan.

Het werd op gegeven moment zo hectisch dat de brandweer samen met drie politieagenten verscheen om de menigte in bedwang te houden. En nu komt de grote grap: het trio (Taylor, Travis en Blake) zijn nooit daadwerkelijk gespot toen ze het restaurant binnengingen of verlieten. Ook het restaurant weigerde te bevestigen of te ontkennen dat de drie celebrities binnen waren.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.