Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 20 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers zoeken massaal op ‘Kylie Jenner son down syndrome’, maar waarom?!

Er is iets geks aan de hand. Kylie Jenner is in februari 2022 bevallen van haar zoontje Aire, die toen de naam Wolf kreeg. Ze hield haar zoon lang uit de media, anders dan bij dochter Stormi.

Dat hoeft natuurlijk geen reden te hebben, maar veel mensen denken dat er iets met haar zoontje aan de hand is. Een gekke ontwikkeling, want waar bemoeit iedereen zich mee?

Wat is er aan de hand met het zoontje van Kylie Jenner?

Laten we vooropstellen: er is geen bewijs of uitspraak vanuit Kylie zelf dat er ook maar iets met haar zoon aan de hand zou zijn. Ze voelde de naam Wolf niet zo, dat was niet zoals ze haar zoon voor zich zag. Hij heet Aire en is inmiddels al anderhalf jaar oud. Aire wordt niet zo vaak op de foto gezet als zijn oudere zus Stormi en dat zorgt voor onrust bij de Kardashian-Jenner fans. Het is dan ook heel opvallend dat er op TikTok massaal gezocht wordt op ‘Kylie Jenner Son Down Syndrome’. Blijkbaar gaat er een theorie rond dat haar zoontje ‘iets’ zou hebben. Niet iets wat ‘m minder gezond maakt, maar wel iets waardoor Kylie ‘m uit de media zou willen houden.

TikTok zoekresultaten

Ja, bijzonder is het wel. En dat terwijl ze wél al foto’s met de kleine Aire heeft gepost, meerdere zelfs. En ookal zou Aire ‘anders’ zijn, who cares? Daarnaast zoeken ook veel mensen op ‘Kylie Jenner Autism’ en ‘What’s wrong with Kylie Jenners baby’. Dus ‘t gaat niet alleen om de baby, ook Kylie zelf wordt even onder de loep genomen. Maar waar het labeltje autisme vandaan komt, weten wij ook niet.

Betekenis Aire

In januari maakte Kylie Jenner eindelijk de naam van haar zoontje bekend. Na tien maanden deelt ze de unieke naam met ons: Aire. Terwijl veel fans van de naam houden, zijn er ook een aantal die vinden dat Kylie twee keer na had moeten denken. In het Arabisch heeft het woord ‘Aire’ namelijk een vunzige betekenis.

 

Hieronder nog een leuk filmpje van moeders en zoon:

@kyliejenner

🫶🏻

♬ Spring – Aesthetic Sounds

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.