Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

ADE komt eraan: met deze fashionable oordoppen bescherm jij jouw gehoor

Het is alweer oktober dat betekent dat het over een paar weken tijd is voor het Amsterdam Dance Event. Oftewel, ADE. En wie ADE zegt, die zegt feesten tot in de vroege uurtjes en dansen op harde muziek. Speaking of which: het is onwijs belangrijk om je gehoor te beschermen en met deze oordoppen doe je dat.

Wij snappen dat oordoppen niet het meest sexy accessoire zijn. Twee van die bolletjes in je oren: het kan een beetje een suf imago hebben. Tot nu, want met de oordoppen van Loop loop jij er stijlvol bij.

ADE komt eraan, dus feest met gehoorbescherming

We hoeven je niet meer uit te leggen hoe schadelijk harde muziek kan zijn. We hebben allemaal weleens een piep in ons oor gehad, wat een signaal is dat jouw gehoor een flinke klap heeft gekregen. In veel gevallen verdwijnt de piep weer, maar wat als ‘ie voor altijd aanhoudt?

Tinitus is een angst van velen. Want hoe leuk een feestje ook kan zijn, geen enkele party is een levenslange piep waard. Moeten we dan thuisblijven? Nee, want met oordoppen kan je een heleboel schade voorkomen. Ook Gwen van Poorten kaartte laatst nog eens het belang van oordoppen aan op TikTok.

@gwenvanpoortentiktok

Dit wil je niet. Geloof me. Ga het gewoon fixen. #festivals #tinnitus #veiligoptiktok

♬ original sound – Gwen van Poorten

 

Oordoppen die er niet suf uitzien

Loop Earplugs combineerde twee elementen: gehoor beschermen en je outfit opleuken. Dat zien wij maar al te graag. De Loop is een oordop en accessoire in één. Met de Loop Experience bescherm jij jouw oren tijdens een feestje. Loop Experience Elements Edition oordopjes verminderen het geluid met 18 decibel, wat de meesten omschrijven als ‘low noise reduction’. Door de combinatie van een akoestisch kanaal en een filter voor natuurlijk geluid beschermt Loop je gehoor in stijl.

En zeg eens eerlijk: deze zien er toch onwijs leuk uit?

Loop Earplugs

Je bestelt de Loop Experience Earplugs hier voor €24,95.

Win: 3x een Loop Earplugs Set

Omdat ADE voor de deur staat, mogen wij drie setjes Loop Earplugs weggeven. Wat ontvang je? Een set Loop Experience  Elements Edition(dé oordoppen voor alle feesten en festivals) en een set Loop Quit Elements Edition (de oordoppen voor als je juist helemaal tot rust wil komen). We kiezen op donderdag 13 oktober een gelukkige winnaar, zo heb je ze op tijd in huis voor ADE.

Wat moet je doen? 

1. Like onze post op Instagram of Facebook
2. Reageer met ‘👂💚’ om te laten weten dat jij meedoet.
3. Extra kans? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief. Scroll even naar onder en laat je e-mailadres achter!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.