Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity Beauty 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Ook zo’n fan van Kim K’s Barbie updo? Zo creëer je deze haarstijl binnen enkele minuten

L.A. girlies domineerden Milan Fashion Week, maar degene die vooral erg vaak in de spotlight stond was Kim Kardashian. En hetgeen dat viraal gaat is niet haar collectie met Dolce & Gabbana, maar Kim’s ‘Glam Barbie’ updo. Over de hele wereld wordt de haarstijl gerecreëerd, en het is ook een van onze favorieten deze herfst. Wil je de look ook uitproberen? Wij vertellen je precies hoe jij de haarstijl namaakt.

Wij zijn altijd in voor een snelle updo.

Hoe creëer je Kim’s ‘Glam Barbie’ updo?

De bouncy updo is een look die we niet gewend zijn van Kim Kardashian, de haarstijl is een mix van Pamela Anderson uit de jaren negentig en classic Hollywood glamour. Wij zijn verkocht.

Maar hoe recreëren we de look nou eigenlijk? Lucky for us, deelt Kim’s haarstylist, Chris Appleton, hoe je deze look supersnel en gemakkelijk kan namaken. So, take notes people!

Dit is hoe je de Kim Kardashian ‘Glam Barbie’ look namaakt

@chrisappletonhair

How I created Kim k’s glam Barbie updo 👱🏼‍♀️ with 2 Bobby pins! #hairtutorial #kimkardashian #hair #makeover #cultfavorite

♬ original sound – Chrisappleton1

Stap 1:

Borstel eerst je haar volledig uit om eventuele klitten en knopen te verwijderen. Doe vervolgens je haar in een normale paardenstaart, maar zorg er wel voor dat de staart niet te hoog of te laag is. Hou bij deze stap je pony, of als je geen pony hebt twee plukken haar, los van de staart.

Stap 2:

Pak vervolgens twee transparante elastiekjes en lus deze samen in een crisscross patroon. Nadat je de twee elastiekjes hebt vastgemaakt, neem je twee schuifspeldjes en bevestig je deze aan beide kanten van de elastiekjes. Deze stap komt later van pas bij het vastzetten van je haar.

Stap 3:

Nadat je de elastiekjes klaar hebt, draai je de staart omhoog en maak je deze vast, met de transparante elastiekjes/speldjes die je in de vorige stap hebt gemaakt, aan beide kanten van je hoofd om de staart vast te zetten.

Stap 4:

Nadat je de staart hebt vastgemaakt, waaier je het haar vanuit je staart uit en voeg je wat haarlak toe. Als je meer volume wilt toevoegen aan de haarstijl, neem dan je pony en krul ze weg van je gezicht met een krultang. Haal je vingers door de krullen en spuit als laatste nog wat haarlak om de krul zo lang mogelijk te behouden.

En voilà, je hebt de ‘Glam barbie’ updo die perfect is voor een avondje uit of een snelle run naar de supermarkt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.