Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 3 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Vintage en veelzijdig: dit is de favoriete jeans van Emma Chamberlain

Met 7,6 miljoen Instagram-volgers en een ongelooflijk toegewijde fanbase is ze op dit moment een moderne beroemdheid. We hebben het natuurlijk over Emma Chamberlain. Die niet alleen bekend staat om haar hilarische video’s, maar inmiddels ook om haar iconische looks. En wij weten toevallig welke jeans de favoriete van Emma zijn.

Emma Chamberlain is nooit bang geweest om zichzelf zonder make-up en gelikte outfit te filmen. En desondanks is ze á 2024 een stijlicoon dat uitgenodigd wordt voor events als Paris Fashion Week en het Met Gala.

De favoriete jeans van Emma Chamberlain

Het is vast geen verrassing dat Emma’s favoriete jeans eentje van Levi’s is. De 22-jarige heeft al meerdere collecties uitgebracht samen met het jeansmerk. Maar welk van de Levi’s jeans is nu Emma’s go to? Dat is de Ribcage Bell.

De Ribcage Bell heeft een hoge taille, wijde pijp en strakke ritssluiting. Het model omarmt de Levi’s jaren zeventig heritage en heeft een vintage uitstraling. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen, waaronder diepzwart, juweeltinten en corduroy. Leuk met een oversized trui of een wit shirt.

Levi’s Ribcage Bell Jeans – €129,95

Levi's Jeans Emma Chamberlain
Levi's

De stijl van Emma Chamberlain

Toen we Emma allemaal net volgenden, herkenden we haar aan twee looks. Enerzijds de joggingpakken waarin ze thuis childe en de beste ijskoffies maakte. Anderzijds de vintage outfits, die ze ons trots showde in haar thriftshop hauls. Denk aan rugby shirts, vintage jeans en andere kekke shirts — die ze eigenhandig transformeerde tot crop tops. De stijl van Emma schreeuwde Urban Outfitters.

In 2019 verruilde ze haar vintage looks voor designer items, toen ze ging samenwerken met Louis Vuitton. In 2019 werd de geboren Californische uitgenodigd voor haar eerste fashion week en in 2021 was ze zelfs interviewer op het Met Gala. De originele stijl die we kennen van Emma is nog steeds aanwezig, maar dan op een stuk meer volwassen en elegante manier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.