Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 3 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuwste Harlan Coben-thriller Fool Me Once heeft ‘fantastisch einde’ volgens kijkers

Je weet dat je het nieuwe jaar goed begint met een serie van Harlan Coben. De Amerikaanse schrijver is ontzettend goed in het maken van thrillers en die worden dan ook met liefde verfilmd of tot mini-serie gemaakt. Eerder zagen we al series als Safe en The Stranger en die waren zó ontzettend spannend, dat we niet kunnen wachten op een nieuw verhaal. Altijd lekker Brits, altijd rijk, altijd een moord én altijd gekke twisten.

Fool Me Once is de nieuwste klapper van Coben en als we de eerste reviews mogen geloven heeft de serie een verrassend einde.

Fantastisch einde aan Fool Me Once

De serie Fool Me Once, gemaakt na het best selling boek van Harlan Coben, volgt Maya die recentelijk haar man is verloren na een brute moord in een park. Ze was erbij, maar heeft haar man daarna nooit dood in een kist zien liggen. Ze probeert te rouwen, tot ze op een dag haar ‘dode’ man op de nannycam voorbij ziet komen. Als ze de nanny vraagt hoe dat kan, wordt de aangevallen met pepperspray. Als Maya bijkomt, is de sd-kaart van de nannycam weg. Wat is er gaande..? Is haar man wel echt dood? En waarom zou hij dat faken?

Detective Sami Kierce leidt het onderzoek naar deze moord, terwijl hij zelf ook met wat geheimen dealt. Ondertussen zijn Maya’s neefje en nichtje op zoek naar de waarheid over de dood van hun moeder, die ook vermoord is. Zijn de dood van Maya’s zus en haar man verbonden?

 

Briljant

Klinkt nu al als een duister en ingewikkeld verhaal, maar blijkbaar wordt dat gaandeweg steeds beter. Het einde wordt omschreven als ‘brilliant’ en ‘shocking’ en eigenlijk kunnen we ons niet voorstellen wat dat precies in gaat houden. Maar als we deze reacties mogen geloven.. worden we getrakteerd op een fantastisch verhaal.

Wij weten wel wat we gaan doen vanavond!

Bingewatchen – Deze psychologische thrillers op Netflix mag je niet missen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.