Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Sluit het jaar af met smaak: het decembermenu van Nela is culinaire pracht

Het jaar 2023 zit er bijna op. Het was een jaar vol hoogtepunten, dieptepunten en hard werken. En daar mag jij jezelf aan het einde van de rit best voor belonen. Met een feestelijk diner, bijvoorbeeld. Wij hebben een fijn adres om jezelf even in de watten te laten leggen: Nela.

Wij gingen langs om het Holiday Menu te testen en dit is wat wij ervan vonden.

Het decembermenu van Nela is culinaire pracht

Nela in The Valley is ons niet nieuw. Sinds de opening in 2022 zijn we al een aantal keer langs geweest. Het blijft gewoon een ontzettend fijn restaurant waar we maar al te graag op terugvallen. Een uitgebreide review van het reguliere menu lees je in dit artikel.

Steak tartare met langoustine en coquilles met champagneboter

Bij Nela zijn ze nooit vies van een beetje uitpakken. Maar wat er op het Holiday Menu staat (dat heel december te bestellen is) is next level. Gerechten als Steak tartare met langoustine en coquilles met champagneboter worden met liefde op tafel gezet. En ja, dat smaakt net zo feestelijk als het klinkt.

Verder sieren gerechten als zeebaars met yuzu, tonijn met limoentruffel en ribeye het menu. Het is een combinatie van bestaande gerechten en feestelijke specials. En wat dacht je van het dessert? Dat bestaat uit de geliefde basque cheesecake en twee feestelijke madeleines.

Om zeker te zijn van een plekje, reserveer je via de website van Nela. Oh, en vergeet de Xios cocktail niet te bestellen. We beloven je dat je nog nooit zoiets geproefd hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.