Julia Schaap
Julia Schaap Body & Mind 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Omarm je vorm: deze celebrities zijn die trots zijn op hun natuurlijke hip dips

Waarschijnlijk heb je nog nooit van de term ‘hip dips‘ gehoord, wat niet zo gek is. Toch is er steeds meer op Instagram en TikTok te vinden over dit een hartstikke normale verschijnsel. Hip dips komen enorm veel voor, maak je dus vooral geen zorgen. Ook Victoria’s Secret modellen en andere bekendheden omarmen hun lichaam mét hip dips.

Het is ook bijna onmogelijk om er vanaf te komen, wij leggen je uit waarom.

Wat zijn hip dips?

Hip dips zijn natuurlijke deukjes in je heupen. Als je naar een menselijk skelet kijkt heeft iedereen namelijk hip dips. De zichtbaarheid van deze dips hangt van je botstructuur af, je kan hier dus niks aan veranderen. Het heeft dus niks te maken met je gewicht of hoe vaak je sport. Die inkepingen in je heupen zijn dus doodnormaal.

Bella Hadid

Topmodel Bella Hadid heeft prachtige dips in haar heupen. Door sociale media is er een obsessie ontstaan rondom de deukjes, terwijl het niks is om je voor te schamen. Gelukkig zijn er steeds meer bekendheden die het echte plaatje laten zien, wat erg belangrijk is voor beïnvloedbare jonge vrouwen. Love social media.

Kourtney Kardashian

Hoewel de Kardashians bekend staan om hun Photoshop skills, laat Kourtney Kardashian zien dat hip dips juist ontzettend normaal zijn. Er is ook helemaal geen reden om de dips lelijk te vinden. Het is daarom ook belachelijk om altijd maar aan dat ideaalbeeld te willen en moeten voldoen. Kourtney laat in ieder geval een realistisch beeld zien met deze foto.

Miley Cyrus

Ook de prachtige Miley Cyrus showt met alle liefde haar dips. Er is altijd wel een bodyshaming trend die rondgaat op sociale media en deze bekendheden laten zien dat ze hier niet aan meedoen. Het is te belachelijk voor woorden dat je je moet schamen voor iets wat bij de natuur hoort.

Collageen: wat doet deze stof nou echt met je lichaam?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.