Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 10 jan 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de beste films die in 2021 uitkomen (én je wilt ze niet missen)

Met een nieuw jaar, worden er natuurlijk weer een hoop nieuwe films uitgebracht. 2020 was niet wat we dachten, maar 2021 wordt het jaar waar we kunnen uitkijken naar veel langverwachte films. Wij hebben alvast de beste films voor 2021 voor jou op een rijtje gezet.

Van actiefilms, tot romantische komedies en biografies: dit heeft 2021 allemaal in petto.

De beste films die in 2021 uitkomen

De filmindustrie heeft dit jaar weer wat moois voor ons klaarstaan. Er komen dit jaar geweldige films uit en wij kunnen niet wachten. We zetten de beste films op een rij die je alvast in je agenda wil zetten.

1. Marry Me

We trappen meteen af met de beste film. Jennifer Lopez speelt in Marry Me en dat is al een reden genoeg om de film te kijken. Het verhaal gaat over twee vreemden die eerst een lift krijgen en elkaar daarna leren kennen. De romantische comedy is gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. Een film die je niet wil missen dit jaar.

Releasedatum: 14 mei 2021

2. White Tiger

Priyanka Chopra Jonas schittert in de hoofdrol van deze nieuwe film die gebaseerd is op de gelijknamige New York Times bestseller. De film neemt het klassensysteem van India onder de loep door het leven van Balram Halwai (Adarsh Gourav) te volgen. Hij is de zoon van een riksja chauffeur en wordt geconfronteerd met de corrupte hogere klassen. Hij besluit om hier iets aan te veranderen.

Releasedatum: 22 januari 2021 op Netflix

3. Promising Young Woman

Cassie (Carey Mulligan) had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische jonge vrouw, ‘s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen. Een must-see die je wilt kijken.

Releasedatum: 28 januari 2021

4. Cinderella 2

Na de live-action film uit 2015 is er een nieuwe Cinderella film in de maak, die ook live-action zal zijn. Deze keer zal het gaan om een musical komedie en zal de zangeres Camilla Cabello de hoofdrol spelen. Idina Menzel, die de stem van Elsa verzorgt in de Frozen films, gaat de rol van boze stiefmoeder spelen. Billy Porter gaat de genderneutrale Fairy godmother spelen. Wat ons betreft een film die je niet mag missen in 2021.

Releasedatum: 5 februari 2021

5. Everybody’s Talking About Jamie

De film is gebaseerd op de bekroonde West End-musical en is gebaseerd op het levensechte verhaal van Jamie Campbell. Het verhaal volgt de 16-jarige Jamie die opgroeit op een landgoed in de gemeente Sheffield met de droom om drag queen te worden. Een avontuur die je niet wil missen.

Releasedatum: 26 februari 2021

6. Coming 2 America

De hilarische komedie van Eddie Muprhy krijgt dit jaar eindelijk een vervolg. De film gaat over de prins van een fictief Afrikaans land genaamd Zamunda’s bezoek aan de VS om een ​​vrouw te zoeken. Spoel twintig jaar vooruit en de prins is nu koning Akeem, maar bevindt zich op een andere buitenlandse reis naar de wijk Queens in New York City.

Releasedatum: 5 maart 2021

7. Malcolm & Marie

Zendaya en John David Washington spelen de hoofdrollen in Malcolm & Marie. Washington speelt een filmmaker en Zendaya speelt zijn vriendin. De film toont een avond na een première waarbij het koppel onderweg naar huis praat over vorige liefdesaffaires. Het gesprek loopt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. Euphoria-maker Sam Levinson is de regisseur en koos ervoor om de film in zwart-wit te schieten.

Releasedatum: 5 februari 2021

8. Respect

De langverwachte film over Aretha Franklin zou eigenlijk afgelopen augustus al in de bioscopen gaan draaien, maar de release werd naar januari verzet in verband met de uitbraak van het coronavirus. De film zal een biografie zijn over de zangeres en haar leven. We volgen haar carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd.

Releasedatum: 2 september 2021

Lees ook: Netflix knalt 2021 in: deze 54 nieuwe series en films verschijnen in januari

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.