Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De laatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians is een feit en het ging er emotioneel aan toe

Het is vier maanden geleden sinds we compleet verrast werden door het nieuws dat Keeping Up With The Kardashians gaat stoppen. We hadden nog een seizoen tegoed, maar afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: de laatste aflevering werd gefilmd. En dat ging er behoorlijk emotioneel aan toe bij de familie Kardashian-Jenner.

Kim Kardashian legde de laatste draaidag vast op het Instagram-account van Keeping Up With The Kardashians.

Keeping Up With The Kardashians: laatste aflevering

Na 20 seizoenen en veertien jaar, was het afgelopen week tijd voor de laatste aflevering van de hitserie. Kim Kardashian vond het dan ook hoognodig om de laatste draaidag vast te leggen op haar Instagram Stories. In haar eigen story zien we hoe ze de audiotechneut filmt terwijl ze haar microfoon voor de laatste keer draagt. “This is our last Keeping Up With The Kardashians mic-ing of life.” (ja, de Kardashians hebben gepersonaliseerde microfoons).

keeping up with the kardashians laatste aflevering
Instagram / @kimkardashian

Ook deelt Kim beelden van de lunch met de cast, waar een gepersonaliseerde koek op hen staat te wachten (obsessed). Het ziet ernaar uit dat het er emotioneel aan toe ging op de laatste draaidag. Kim schrijft op haar Stories: “It’s a wrap! Not on the tears or the drinks tho.” Ze voegt later toe, “Officially sobbing. Grateful for every single second.”

Drankjes met de crew

Na het filmen drinken ze nog drankjes met de crew en Kim lijkt zich te realiseren dat Keeping Up With The Kardashians nu echt tot een eind komt. “Hey guys, we just finished filming forever… like forever, ever. We’re done. We’re never filming again. Is that so crazy? So we’re having a drink with the crew in my backyard, hanging out. Cheers to… I don’t know, 15 years, 20 seasons of craziness and lots of love,” vertelt ze in haar Stories.

Instagram / @kimkardashian

Het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians komt begin 2021 uit. Het is niet zo dat de Kardashians stoppen met het maken van een realityserie. Eerder werd namelijk bekend dat Kris Jenner een multi-year deal tekende met Hulu. We gaan Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kendall en Kylie dus snel terugzien op ons beeldscherm.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.