Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Zit je er klaar voor? Deze parels verschijnen in december op Netflix

Nu het weer steeds kouder wordt is Netflix onze beste vriend. Avondjes op het terras maken plaat voor Netflix and chill – en wij klagen niet. Ben je bijna door je binge materiaal heen? Geen stress, want in december komt Netflix weer met een heleboel nieuwe films en series.

En het beste van alles: seizoen drie van Emily in Paris komt online.

Deze films en series verschijnen in december op Netflix

Haal de snacks maar vast in huis.

Emily in Paris (seizoen 3) – 21 december

Emily staat voor een aantal moeilijke beslissingen en ondertussen knipt ze ook nog even een scheve pony. Wij hopen stiekem dat ze haar romance met Gabriel weer oppakt, maar aan de teaser te zien is er ook een andere man in het spel. En natuurlijk krijgen we weer prachtige Parijse beelden, zo vlak voor kerst.

Wat kunnen we verwachten?  ‘More love triangles, more drama, more laughs, more fashion, more locations, more France!‘ vertelt actrice Lily Collins.

Firefly Lane (seizoen 2) – 2 december

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: dit is ook het laatste seizoen van Firefly Lane. Wij willen eigenlijk maar antwoord op één vraag, namelijk of het weer goedkomt tussen beste vriendinnen Kate en Tully.

Too Hot To Handle (seizoen 4) – 7 december

Zin in een juicy reality serie in december? Netflix is the gift that keeps on giving, want ze komen met een vierde seizoen van het steamy Too Hot To Handle. Ook dit keer zijn er weer een heleboel singles die zin hebben in een avontuur, maar uiteindelijk met geen vinger aan elkaar mogen zitten.

How to Ruin Christmas: The Baby Shower – 9 december

Twee families organiseren samen de babyshower voor de geboorte van Beauty en Sbu Twala’s kindje, wat resulteert in een nogal chaotische kerst. Aan de trailer te zien belooft het in ieder geval een heerlijk kerstcomedy te worden.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.