Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De scheiding van Kim en Kanye is eindelijk rond en dit is hoe bizar veel alimentatie hij gaat betalen

Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dan Kim Kardashian en Kanye West uit elkaar gingen. Net als bij ieder ander getrouwd stel, duurt het even voordat de scheiding rond is. Toch moest er bij Kim en Ye zoveel geregeld worden (en er kwamen nog wat schandalen tussendoor) dat het twee jaar heeft geduurd.

Stop de persen, want de scheiding is er eindelijk doorheen en het bedrag dat Kanye maandelijks moet betalen is bizar.

De scheiding van Kim en Kanye is rond en dit is hoeveel alimentatie hij gaat betalen

In 2014 stapten Kim en Kanye samen in het huwelijksbootje, maar na zes jaar huwelijk besloten de twee toch een einde te maken aan hun relatie. Het werd nogal een rommelig zooitje, maar nu, na twee jaar, is de divorce settlement eindelijk daar: er kan officieel gescheiden worden.

Volgens de papieren gaan Kim en Ye voor gezamenlijke juridische en fysieke voogdij, wij kennen dat hier als co-ouderschap. Samen gaan ze dus zorgen voor hun vier kinderen; North West, Saint, Chicago en Psalm. Verder moet Kanye 200.000 dollar per maand aan kinderalimentatie betalen en is hij verantwoordelijk voor de helft van de medische, veiligheids– en onderwijskosten van hun kinderen, inclusief collegegeld, volgens de onbetwiste regeling.

€200.000 is een bizar bedrag, maar met de levensstijl van de Kardashians vliegen de dollars er ook in rap tempo doorheen. Hoewel er op de papieren voor co-ouderschap gekozen is, vertellen bronnen tegen TMZ dat de kinderen voor 80% van de tijd bij hun moeder zullen zijn.

Als er ooit een geschil ontstaat tussen Kim en Kanye over een van hun vier kinderen, moeten zij volgens de regeling een bemiddeling bijwonen. Als een van beide partijen de bemiddeling niet bijwoont, wordt de deelnemende partij de beslisser.

Bovendien werden de eigendommen verdeeld in overeenstemming met de huwelijkse voorwaarden van het voormalige echtpaar. Zij hebben beiden afgezien van partneralimentatie.

Het is nogal wat, om na twee jaar de knoop door te hakken. Kim kwam meteen samen met haar familie nadat de beslissing gemaakt was.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.