Emma Toussain
Emma Toussain Bizarre Bekentenis 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fleur (20): ‘Is het raar dat mijn vriend mij niks cadeau geeft op Valentijnsdag?’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Fleur vertelt over haar onzekerheden.

Valentijnsdag? Niet voor mij

“Ik heb sinds vorige zomer een hele lieve vriend. Hij is ontzettend leuk, grappig, zorgzaam én ambitieus, iets wat ik allemaal heel erg aantrekkelijk vind. Wie niet? Maar afgelopen dinsdag voelde ik me toch wel even eenzaam. Het was Valentijnsdag en hij heeft de hele dag er niks over gezegd. Ik heb hem in de ochtend een fijne Valentijnsdag gewenst, maar daar praatte hij snel overheen. Ook gaf ik hem een zelfgebakken taart en een lieve kaart, maar daar leek hij ongemakkelijk zich ongemakkelijk bij te voelen.”

Doe ik iets verkeerd?

“Ik weet dat het niet nodig is om me zorgen te maken, maar is het normaal dat mannen zo reageren op Valentijnsdag? Of doe ik zelf iets verkeerd? Ik hou heel veel van hem en ik wil hem niet kwijt, maar toch vind ik het ergens gek dat hij de dag helemaal niet erkent. Je kunt dan wel geen fan zijn van deze feestdag, toch is het wel een beetje stom als je je vriendin niet eens een fijne Valentijnsdag wenst.. toch?! Al mijn vriendinnen krijgen een bosje bloemen, een lieve kaart, een etentje of een sierraad en ik krijg letterlijk niks. Het gaat me niet om de waarde van zo’n cadeau, maar ik hoop dat er niks achter zit.”

* De echte naam van Fleur is bekend bij de redactie.

Ook een bekentenis? Stuur je mailtje naar [email protected] en vertel ons jouw verhaal. Mag anoniem, hoeft niet.

Alleen op Valentijnsdag? Met deze tips is jouw avond allesbehalve saai

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.