Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 17 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste reacties op de iconische foto van Selena Gomez en Hailey Bieber

There’s no beef or bad feelings tussen Hailey Bieber en Selena Gomez en dat maakten ze afgelopen weekend met een reeks foto’s overduidelijk. Na alles wat de twee hebben meegemaakt kwamen ze samen om aan iedereen te laten zien dat er helemaal geen drama is tussen de twee. En fans zijn helemaal obsessed.

Plot twist!

Hailey Bieber en Selena Gomez breken het internet met deze foto

Hailey schoof twee weken geleden aan bij de Call Her Daddy’ podcast en sprak hier openhartig over de geruchten dat zij en de ex van Justin niet door een deur kunnen, ook sprak ze over de haat die ze krijgt van Jelena-fans.

Een paar dagen later deelt Selena een TikTok video, waarin ze reageert op de haat die haar fans sturen naar Hailey en maakt ze duidelijk dat ze het hier totaal niet mee eens is. Maar nu komen de twee iconen eindelijk bij elkaar om hun zogenaamde vete voor eens en altijd uit de wereld te helpen.

De twee waren afgelopen weekend beide aanwezig bij het Academy Museum Gala in Los Angeles en namen dus ook meteen de kans om te poseren voor de camera van fotograaf Tyrell Hampton. Die de foto’s vervolgens ook plaatste op zijn Instagram, en de hele wereld op zijn kop zette.

Een bron verteld Entertainment Tonight dat beide Hailey en Selena de wereld wouden laten zien dat de twee geen ‘beef or bad feelings’ hebben met elkaar. En dat dit dus ook de reden was om vooral deze foto te maken en te delen.

Zo deelt de bron ook dat: “Selena and Hailey were both super chill together at the Academy Museum Gala. They’ve both moved on and are happy in their own lives.”

De reacties

De reactie van Justin is voor velen natuurlijk erg belangrijk en volgens een bron blijkt hij erg blij te zijn dat de twee hun zogenaamde haat voor elkaar achter zich hebben gelaten. Verder zegt de bron ook dat: “Justin is very happy with the fact that they can all move on and that it can be peaceful between everyone.”

Maar het duurde natuurlijk ook niet lang voordat heel Twitter volstond met reacties op de foto’s van de twee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.