Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 16 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Foundation aanbrengen met een spatel blijkt bizar goed te werken

Move over, beautyblender! Er is een nieuwe tool (oké, of het nieuw is weten we niet) op de markt om je foundation mee aan te brengen. Het gaat om een spatel. Als je het in eerste instantie hoort denk je waarschijnlijk niet aan de term ‘handig’ maar als je de resultaten ziet dan piep je wel anders. Wij willen het eigenlijk wel heel graag uitproberen want zo flawless heeft je make-up er nog nooit uitgezien.

Foundation aanbrengen met een spatel

Dez tool komt uit Korea en valt dan ook echt in de categorie K-beautytips. Je moet waarschijnlijk even oefenen, een spatel is niet zo flexibel als een kwast of beautyblender. Maar het ziet er wel heel erg smooth uit tijdens het aanbrengen en de resultaten zijn prachtig, dus dat willen we je niet onthouden. TikTokker Schanelle Quinza doet het voor:

@schanellequiza

k beauty foundation hack. LOVES IT 💅🏼 #foundationhack #kbeauty #spatulafoundation #foundationroutine

♬ typa girl blackpink – STREAM SHUT DOWN

Maar zij is niet de enige. Inmiddels heeft deze truc alle uithoeken van de wereld bereikt en ook bij Huda Beauty proberen ze deze tip. Zie video hieronder:

@hudabeauty

Apying foundation using a spatula by @erikatitus #makeuphacks #foryou

♬ original sound – Erika

Korean beauty

De Koreanen weten wat ze doen. Ze lopen namelijk voor op het gebied van innovatie in de categorieën skincare en make-up. Ze hebben altijd de meest bijzondere technieken, producten en technologie om de schoonheid in ons naar boven te halen. Dit is weer zo’n tip, dus gebruik ‘m maar goed.
Vindt je het lastig om de juiste foundation te kopen, helemaal online? Deze tips helpen je om de juiste kleur te vinden.

Make-up liefhebbers zijn razend enthousiast over de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.