Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt cryptische berichten op Instagram na nieuws over geheime huwelijk Kanye West

Als er iemand weet hoe hij de gemoederen onrustig maakt, dan is het Kanye West wel. Afgelopen week wist hij weer de headlines te halen en dat komt door wel een heel bijzondere kwestie: hij is in het geheim getrouwd. Ex Kim Kardashian deelt cryptische berichten op social media sinds het onverwachte nieuws naar buiten kwam.

En daarmee trekt ze de aandacht van haar fans.

Kanye West ‘in het geheim’ getrouwd met deze dame

Het lijkt er niet op dat Kanye zijn best doet om Kim terug te winnen. Na een korte romance met model Julia Fox vorig jaar, richt hij zijn aandacht nu op een andere vrouw, namelijk Bianca Censori. Volgens bronnen van de Amerikaanse website TMZ is hij getrouwd met Bianca Censori.

Bianca heeft jarenlang gewerkt als designer bij Yeezy dus hij kent haar goed en nu zijn ze dus zelfs (naar verluidt) getrouwd. Volgens de bronnen hebben ze een geheime ceremonie gehouden om de liefde te bezegelen en ze worden inderdaad nu ook regelmatig samen gespot. Toch lijkt het er wel op dat het alleen om een ceremonie ging, want er is geen officieel document getekend.

Kim Kardashian deelt cryptische berichten op Instagram na het bijzondere nieuws

De afgelopen dagen is Kim druk in de weer met haar stories op Instagram. De deelt veel hersenspinsels, die ze vervolgens ook weer verwijdert. Is dit een reactie op Kanye zijn excessieve liefdesleven?

“I’m in my quiet girl era, I don’t have much to say,” schreef Kim in een bericht dat ze later weer verwijderde. Een tweede bericht luidde: “Just remember, the black sheep usually turns into the goat. Keep doing you.”

Tot slot postte de realityster nog een bericht met de volgende tekst:  “People who want to see you win, will help you win. Remember that.”   

Fans denken dat deze cryptische berichten te maken hebben met het huwelijk van Kanye West. Want ja, als ex en moeder van zijn kinderen zal Kim daar ongetwijfeld een mening over hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.