Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 10 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze fragmenten uit het interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah werden niet uitgezonden

Gisteravond konden we dan eindelijk het interview van Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey bekijken. En er was niets teveel gezegd, in het diepgaande interview deelden Meghan en Harry alles over hun ervaringen met het Britse koningshuis, mentale gezondheid en hun ‘nieuwe’ leven. Het interview duurde twee uur, maar niet alle fragmenten uit het interview werden uitgezonden.

Zo werd er een fragment over paparazzi niet uitgezonden, maar kunnen we die wel bekijken.

Meghan Markle en Harry bij Oprah Winfrey

Sinds zondag gaat het in de hele wereld nergens anders meer over: de onthullingen van Meghan Markle en prins Harry tijdens een interview met Oprah Winfrey. Zo werd er gesproken over racisme binnen het koningshuis, met de bizarre uitspraak over hoe donker de huid van de kinderen van Harry en Meghan zou worden. Meghan Markle werd systematisch anders behandeld dan andere leden van het koningshuis en leefde daardoor in extreme eenzaamheid.

Ze deelt dat haar mentale gezondheid erg leed onder de periode in het Britse koningshuis. Zo deelt ze dat ze tijdens haar zwangerschap kampte met suïcidale gedachten. Ze vertelt dat ze steun heeft gezocht en gekregen bij Harry. Later gaf ze ook bij het Britse koningshuis aan dat ze mentale problemen had, maar er werd geen gehoor gegeven aan haar verzoek om hulp.

Heb je zelf suïcidale gedachten? Bel 0800-0113 of ga naar www.113.nl voor Stichting Zelfmoordpreventie.

Niet uitgezonden fragmenten

In het interview was een reeks onthullingen te zien die niemand had zien aankomen. Hoewel het interview met Oprah Winfrey ruim twee uur duurde, zijn er genoeg fragmenten die de televisie niet hebben gehaald. In een niet-uitgezonden fragment reageert Meghan Markle op de paparazzi in Los Angeles. Ze vindt dat zij hun recht op privacy proberen af te nemen door in de achtertuin van het gezin foto’s te nemen.

Niet alleen praat Meghan Markle over de paparazzi, maar ook over haar familie. CBS publiceerde meer niet-uitgezonden fragmenten uit het interview. Meghan praat over de band met halfzus Samantha Markle en vader Thomas Markle Sr. Prins Harry heeft het over de reactie van koningin Elizabeth II toen hij en Meghan wilden aftreden als senior royals.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.