Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 10 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner heeft een nieuw kapsel en het geeft ons Rachel Green-vibes

Hoewel we allemaal verlangen naar een goed feestje en een lekker etentje in je favoriete restaurant, moeten we daar nog even op wachten. Gelukkig kunnen we inmiddels wel alweer naar de kapper en als je (net als wij) nog even moet wachten op je afspraak, geven wij je alvast wat inspiratie. Kylie Jenner heeft namelijk een nieuw kapsel die ons direct Rachel Green-vibes geeft.

En dat is alles wat je wilt als je weer op het terras mag zitten, toch?

Kylie Jenner heeft nieuw kapsel

Na een lange lockdown zijn we wel toe aan een compleet nieuwe haarstijl. En waar halen we betere inspiratie vandaan dan onze favoriete serie Friends? Dat moet ook Kylie Jenner gedacht hebben, want zij rockt nu een kapsel waar Rachel Green herself trots op zou zijn. Kylie maakte namelijk al een afspraak met hairstylist Jesus Guerrero die haar voorzag van op de 90’s geïnspireerde laagjes.

En dat zorgt ervoor dat zelfs wij onszelf direct willen voorzien van een goede blowdry. Het enige wat we bij Kylie Jenner nog missen, is een kleine fringe die eigenlijk elk kapsel uit de 90’s helemaal afmaakt. Bij het zien van haar nieuwe kapsel kunnen we niet bedenken waarom laagjes ooit weer uit de mode gingen. Wij doen een moord voor het volume.

Instagram

Kylie Jenner combineert haar look op Instagram met een zwarte eyeliner en witte oogschaduw. Verder draagt ze een nude lip met een iets donkerdere lipliner en maakt de roze blush op haar wangen de look volledig af. Voor de gelegenheid hult ze zich in een bodysuit van het modemerk Florentina Leitner.

Eerder deze week deelde Kylie Jenner een foto van haar luxe (jaloersmakende) garderobe vol designeritems op Instagram. Daarbij schreef ze dat ze uitkeek naar de lente met haar caption, “13 days till spring 💛💖💚💙”. Wij kunnen ook niet wachten, wél met ons nieuwe kapsel a la Rachel Green.

Kendall Jenner en Kylie Jenner filmen een dronken YouTube-video en dat wil je zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.