Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

De Friends-reünie is eindelijk opgenomen en dit is alles wat we tot nu toe weten

Eind 2019 werden we verrast met het nieuws over de langverwachte Friends-reünie. Vijftien jaar na de laatste aflevering was het dan eindelijk tijd dat de zes friends weer bij elkaar kwamen. HBO Max kondigde eerder aan dat de reünie in mei 2020 te zien zou zijn, maar niets was minder waar. Toch lijkt de datum nu dichtbij te komen, want de Friends-reünie is eindelijk opgenomen.

Op Instagram is te lezen dat we de special snel kunnen verwachten.

Friends-reünie op HBO Max

Op 21 februari 2020 kondigde HBO Max aan dat er een reünie zou komen met de originele cast van de show. Alle zes friends (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer) zouden in mei te zien zijn in een special over de populaire serie.

“Guess you could call this the one where they all got back together—we are reuniting with David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa, and Matthew for an HBO Max special that will be programmed alongside the entire Friends library,” vertelde Kevin Reilly, chief content officer van HBO Max. Vervolgens postte ieder castlid een foto met als caption: “It’s happening…”

Opnames

Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en werden de opnames van de Friends-reünie keer op keer uitgesteld. De eenmalige speciale aflevering zou namelijk al veel eerder worden opgenomen en uitgezonden. Fans moesten lang wachten, maar inmiddels zijn de opnames van de reünie geweest. Dat wordt bekendgemaakt via het officiële Instagram-account van de populaire serie. In de caption van de post lezen we, “That’s a wrap! 🎬 Could we BE anymore excited!? Friends: The Reunion is coming to @hbomax. #friendsreunion”

Wanneer de Friends-reünie op HBO Max wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Wel is bekend dat het niet veel langer mee zal duren. In de special blikken de hoofdrolspelers terug op de populaire serie. Fans kunnen niet langer meer wachten, onder de post op Instagram verschijnen direct comments van ongeduldige fans. “could i BE any more impatient?” en, “The one where I can’t wait 😍” en, “OH. MY. GODDDDD” zijn enkele reacties. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.