Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin is allesbehalve jaloers op de ex van Scott Disick

In de meest recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians was te zien hoe de Kar-Jenners er alles aan doen om Scott Disick en Kourtney Kardashian weer bij elkaar te krijgen. Toch hebben ze allebei een nieuwe relatie. Scott Disick date al een aantal maanden met het 19-jarige model Amelia Gray Hamlin en zijn is allesbehalve jaloers op zijn band met Kourtney Kardashian.

Dat was bij Sofia Richie een ander verhaal.

Scott Disick en Amelia Hamlin

Afgelopen Valentijnsdag maakten Scott Disick en Amelia Hamlin hun relatie Instagram-official. Kort voor hun ontmoeting verbraken Scott en zijn ex Sofia Richie hun relatie van twee jaar. Sofia had Scott voor een ultimatum gezet over zijn ex en moeder van zijn kinderen Kourtney Kardashian. Hij zou moeten kiezen tussen Sofia en Kourtney.

Volgens Sofia moest ze vechten voor de aandacht van haar vriend, die veel bezig zou zijn met zijn kinderen en ex Kourtney Kardashian. Het lijkt erop dat Amelia Hamlin daar geen moeite mee heeft, volgens een bron van Us Weekly is ze allesbehalve jaloers op de ex van Scott Disick en zijn relatie met Kourtney. “Amelia’s not bothered by Kourtney. Scott and Amelia have been enjoying spending a lot of time together and hanging out with their friends. Their relationship has been heating up and you can totally tell they’re serious.”

Jaloers op Kourtney Kardashian

Het lijkt erop dat Scott Disick en Amelia Hamlin dan ook een serieuze relatie hebben die totaal niet lijkt op zijn relatie met Sofia Richie. Zo zou hij nu meer tijd doorbrengen met Amelia dan met Kourtney. “Scott’s relationship with Amelia is different from his last in that he’s spending more time with Amelia and not Kourtney. Sofia got jealous of his relationship with Kourtney and this time around it’s not an issue,” vertelt de bron. De nieuwe relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker speelt daar natuurlijk ook een grote rol in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.