Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 1 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Gaan Justin en Hailey scheiden? Het internet denkt van wel

Of je nou fan van ze bent, of juist helemáál niet, feit is dat de Biebers een van de allergrootste it-koppels van de afgelopen jaren zijn. Toch is er volgens het internet wat gaande tussen Justin en Hailey.

Wat denk jij? Conspiracy theory of zure waarheid?

De complottheorieën rondom het huwelijk van Hailey en Justin Bieber

Volgens mensen op het internet gaan Hailey en Justin Bieber scheiden. En snel. Héél snel zelfs. Er wordt ook zelfs al een datum genoemd, namelijk 13 september 2023 (ofwel over minder dan 2 weken al…). Het meest bizarre vinden we misschien nog wel dat de reden dat ze dit verwachten, mogelijk nog helemaal niet zo gek is ook. En nee: het komt niet doordat dat ze er altijd uitzien alsof ze voor een andere gelegenheid gekleed zijn.

Op 13 september 2023 vieren Justin Bieber en Hailey Bieber het 5-jarige jubileum van hun huwelijk. In 2018 trouwden ze met een grootse sprookjesbruiloft, inclusief designer trouwjurk van Off-White, een spetterend feest en een gastenlijst vol celebrity’s. Een van de regels in Amerika is dat je, wanneer je 5 jaar met een Amerikaan getrouwd bent, jezelf ook een Amerikaans burger mag worden. De theorie die nu dus de rondte gaat, is dat Justin (die van origine Canadees is) Hailey alleen maar heeft gebruikt voor een visum. En dit denken ze niet zomaar.

Reden 1:

Het werkvisum van Justin Bieber liep in 2018 af. Normaal gezien zou hij na deze periode natuurlijk gewoon weer een nieuwe aan kunnen vragen, maar dat ging niet meer lukken. Dit kwam omdat hij in 2014 (dus toen hij 19 was) in Miami Beach gearresteerd werd voor het besturen van een auto onder invloed, zónder geldig rijbewijs. Een van de regels rondom een werkvisum is dat je geen nieuwe kunt krijgen als je vooroordeelt bent… tenzij je met iemand trouwt die geregistreerd staat als Amerikaans burger. Zoals Hailey dus.

Reden 2:

De tweede reden die fans doen geloven dat Justin uit was op een zogenaamde Green Card, was dat hij veel haast zou hebben gehad om te trouwen. Volgens complotdenkers is dat ook de reden dat hij in 2018 opnieuw een relatie aanging met Selena Gomez. Selena zou de theorie in de gaten hebben gekregen en het daarom uit hebben gemaakt. Hierna deed Justin al binnen twee maanden een huwelijksaanzoek bij Hailey. Zelf gaven ze aan gewoon enorm verliefd te zijn, maar de theorie wordt aangesterkt doordat Justin twee dagen na het huwelijk (en zelfs nog vóórdat ze op hun Honeymoon gingen) met veel haast een visum aan ging vragen. Tja, haastige spoed is zelden goed…

Reden 3:

In 2020 bracht Justin, van wie zijn carrière natuurlijk retegoed gaat, een nieuw nummer uit, genaamd Pop Star. In het nummer werd door oplettende luisteraars een opvallende zin gevonden. “Ariana, Selena, my visa”, luidt het. Later in de muziekvideo verschijnt Hailey. De theorie hierbij is dat Justin met ‘my visa’ refereert naar haar en dat ze daarom meespeelt in de video.

Dubieus dus. Tja… wij weten het antwoord niet op dit vraagstuk. En eigenlijk hopen we vooral dat het niet klopt en dat de twee écht gewoon zijn gaan trouwen omdat ze échte liefde bij elkaar hebben gevonden. We zullen er later deze maand achter komen.

Waarom lijkt het alsof Hailey en Justin Bieber altijd voor een totaal andere gelegenheid gekleed zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.