Anne Smits
Anne Smits Home & Interior 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Geef je interieur een lente make-over met deze items

Ook al ziet het er buiten niet naar uit dat de lente ieder moment door kan breken, over een kleine twee weken gaat de lente officiëel van start. Met een garderobe vol met nieuwe jurken, is ook je interieur klaar voor een make-over. En wij zetten de leukste items voor jouw huissie op een rijtje.

Lente, kom maar doorrr!

Met deze items is jouw interieur klaar voor de lente

Wij kunnen niet wachten totdat het zonnetje eindelijk weer doorbreekt. Wil je al helemaal in de lente-sferen komen? Sla dan alvast je slag met deze té leuke items voor in je huis.

Vaas Arket – € 59 

Ook Arket staat te popelen totdat de lente begint. Het scandinavische merk heeft een mega leuke home collectie in teken van dit seizoen. Als we de lente in gedachten nemen, denken we aan bloemen. En die bloemen moeten natuurlijk wel ergens in kunnen staan. Deze vaas van Arket met wit met beige patroon is daar dé perfecte oplossing voor.

Botanische kan Dille & Kamille – €26,95

Heb jij elke kringloop al gehad op zoek naar het perfecte vintage servies? Kijk dan eens bij Dille & Kamille. Niet écht vintage, maar wel in een vintage-look. Deze serviesset van Dille & Kamille is een echte aanwinst voor jouw interieur. Het bestaat uit een kan, mokken, bordjes, een theepot en een taartplateau. Ook erg leuk als je van plan bent om uitgebreid te brunchen met Pasen.

The ravioli poster Desenio – vanaf € 11,95

Wil je jouw muren wat opvrolijken voordat de lente van start gaat? Dat kan bij Desenio met een bord spaghetti of ravioli aan je muur. Wil je meerdere posters ophangen? Kies dan bijvoorbeeld voor drie varianten in dezelfde maat en hang die op dezelfde hoogte naast elkaar. Mag het wat meer funky? Kies dan voor diverse prints en verschillende maten en hang het lekker door elkaar.

Linnen beddengoed H&M – vanaf € 99,00

Ook je slaapkamer vraagt om een touch of spring. En laat de H&M Home-collectie toevallig vol zitten met linnen beddengoed. Het beddengoed is vekrijgbaar in maar liefst 14 kleuren en zowel beschikbaar in een- als tweepersoonsafmetingen.

Wijnglas Anna + Nina – €12,95

Hopelijk duurt het niet al te lang meer voor we heerlijk kunnen genieten van een zonnetje op het terras, in de tuin of op het balkon. En bij een zonnetje hoort natuurlijk een (alcoholisch) verfrissend drankje. En dat wijnjte of frisje smaakt toch wel lekkerder als je ‘m in een leuk glas schenkt, zoal deze van Anna + Nina. Meer een pink-lover? Lucky you, dit wijnglas is er ook met een roze steel.

Het is Women’s Day: met deze items voel jij je op-en-top vrouwelijk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.