Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 12 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Geef je mening en win een armband van Sparkling Jewels t.w.v. 165 euro!

Het is 2023 en dat betekent dat het tijd is voor verandering. We maken dagelijks content voor jullie, maar het is af en toe ook goed om te peilen wat jullie eigenlijk graag willen lezen. Welke onderwerpen vinden jullie interessant? En welke juist niet? Help ons daarom door deze vragenlijst in te vullen en maak gelijk kans op een luxe armband van het merk Sparkling Jewels ter waarde van 165 euro. Win-win toch?

Scroll naar onder voor de vragenlijst!

Help ons en win een armband van Sparkling Jewels t.w.v. 165 euro

Omdat wij graag de leukste en beste content voor jullie maken willen we graag meer over jullie weten. Wensen, behoeftes en dingen die jullie eigenlijk liever niet zien. Het duurt zo’n 5 minuten om de hele vragenlijst in te vullen (je zit soms nog langer op de wc dan dat😛) en je kunt ook nog iets heel moois winnen. Namelijk de Fuchsia Quartz Baguette Armbanden Stack van Sparkling Jewels. De armband is gemaakt van 925 Sterling Zilver en gaat dus super lang mee. Elke vrouw wordt blij van een mooi sierraad, toch?

Bekijk de vragenlijst hieronder, deel ‘m met je vrienden en zorg voor een nóg betere ervaring op NSMBL. Thanks a million alvast 💕

Vul hieronder de vragenlijst in

Het onderzoek loopt tot en met 31 januari.

Het internet gaat los over déze video van Harry Styles tijdens pilates

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.